TV Serija 9 - 55S901SUS Vaše želje su za njega zapovijest

Samo kažite šta vam se gleda, i Tesla S901 će se povinovati vašim željama. Sjajne mogućnosti glasovne kontrole, i to na 4K UHD panelima za savršenu sliku.

Rezolucija UHD
Smart OS Android TV
Boja Siva
Veličina ekrana 55
tesla info

SERTIFIKOVANI ANDROID TV

Zahvaljujući sertifikovanom Android TV 8 operativnom sistemu, ali i velikom broju dodatnih mogućnosti, ovaj televizor iz serije 9 oduševiće cijelu porodicu!

NEOGRANIČENI IZBOR APLIKACIJA

Vaš televizor dolazi sa licenciranim integrisanim Netflix i YouTube aplikacijama, uz punu Google podršku. Birajte između više od 4000 aplikacija na Google Play Store-u!

DOBAR UGAO GLEDANJA

Tesla televizore odlikuje odličan ugao gledanja, veliki izbor dimenzija, pažljiva izrada i savremen dizajn koji se uklapa u svaki prostor.

tesla info

GLASOVNA PRETRAGA

Skoro svaka funkcija na ovom televizoru može da se kontroliše glasovnim komandama. Povežite TV sa Google Home aplikacijom i upravljajte svim pametnim uređajima u svom domu jednim daljinskim upravljačem.

AUTENTIČAN OSJEĆAJ

HDR 10 je skraćenica za visoki dinamički opseg, i predstavlja savremeni video standard koji, osim bolje rezolucije, pruža i autentičan osjećaj tokom gledanja, uz više boja i raskošnu sliku.

JEDNOSTAVNA PODEŠAVANJA

Opcije povezivanja, pretraga kanala, upotreba menija, napredna podešavanja... Tehnologija umije da bude zbunjujuća, ali su na Tesla televizorima podešavanja jednostavna i lako razumljiva.

tesla info

MPEG REDUKCIJA ZA ČISTIJU SLIKU

Zaboravite na zamor očiju ili lošu sliku - MPEG redukcija automatski „čisti“ prikaz na ekranu, posebno kada na televizoru gledate sadržaje originalno niže rezolucije.

BLUETOOTH POVEZIVANJE

Saplitanje preko žica i kablova pripada prošlosti! Povežite svoj TV sa drugim Bluetooth uređajima poput zvučnika, slušalica, tastature, miša ili gamepad-a.

DOLBY VIRTUAL SURROUND

Uz funkciju Dolby virtual surround, uživaćete u kristalno čistom zvuku! Doživite na pravi način svaku napetu scenu, dinamičnu igricu, ili muziku koja vas opušta.

tesla info

TV GAMING

Da li ste znali da igrice možete instalirati direktno na televizor i igrati ih preko gamepad-a, bez potrebe za dodatnom konzolom?

CHILD PROTECT

Veoma korisna Child protect funkcija vam omogućuje da ograničite sadržaj dostupan vašem djetetu.

BEZ CRNIH I OBOJENIH PIKSELA

Tesla televizori su poznati po kvalitetnim panelima koji omogućuju širok ugao gledanja, bez crnih i obojenih piksela.

tesla info

INTEGRISANI CHROMECAST

Jednim dodirom prenesite sadržaj svojih omiljenih aplikacija - kao što su Netflix, Google Play, Youtube ili Google photos - na ekran Tesla televizora, i nastavite da neometano koristite svoj pametni uređaj. Isto važi i za sliku sa vašeg računara!

PRECIZNA I JASNA SLIKA

Ultra HD rezolucija donosi više piksela nego ikada! Sa čak 8.3 miliona piksela, vaš televizor će imati sliku savršenog kvaliteta i tačnijih, živopisnih boja.

Tehničke specifikacije

Rezolucija
UHD
Smart OS
Android TV
Boja
Siva
Veličina ekrana
55
Serija
S901
Model
55S901SUS
Tjuner
DVB-T/T2/C
Kontrast
100000:1
Ugao gledanja
176°/176°
Jačina zvučnika
2x10W
HDMI
3
USB
2
HDR10
Ne

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh