Side-by-side frižideri - RB5210FHXI Pravo carstvo ukusa

Carstvo namirnica u kojem ćete uživati kad god zavirite u svoj side-by-side frižider, i u kojem se, zahvaljujući praktičnom rasporedu, nećete izgubiti.

Neto zapremina (l) 344 + 169
Tehnologija hlađenja Total NO Frost
Energetski razred E
Kapacitet zamrzavanja (kg/24h) 12
tesla info

Dual inverter motor

Izaberite preciznost i konzistentnost temperature uz Dual inverter tehnologiju: ovo je inovacija koja vam pomaže da značajno smanjite potrošnju energije i nivo buke.

tesla info

Multi Air Flow sistem

Održavanje konstantne temperature u frižideru je važno, i zato Multi i DynaCool Air Flow sistemi distribuiraju vazduh ravnomjerno u svaki ugao frižidera, držeći je uvijek idealnom.

Ledomat

Zahvaljujući praktičnom ledomatu, uz ovaj Tesla model kockice leda su uvijek na dohvat ruke. Budite bez brige čak i kada vam dolaze prijatelji, jer ovaj dio frižidera može da čuva i do 1,5 kg leda!

tesla info

Uvijek hladna voda

Ovaj frižider može da se poveže sa vašim dovodom vode i hladi je direktno, nakon što ona prođe kroz filter koji se lako mijenja – za lak i jednostavan pristup hladnoj vodi, bilo kada.

Zaštita za djecu

Opcija zaštite za djecu omogućuje vam da zaključate kontrolni ekran i druge funkcije, zarad bezbijednosti – kako mališani ne bi slučajno aktivirali neku opciju dok se igraju.

tesla info

Drobljeni led

Kada vam je potreban drobljeni led, samo pritisnite dugme na ledomatu! Ovaj Tesla model ima DC motor koji može da zdrobi kockice leda, tako da lako i brzo možete napraviti omiljena ljetna pića.

Tehničke specifikacije

Neto zapremina (l)
344 + 169
Tehnologija hlađenja
Total NO Frost
Energetski razred
E
Kapacitet zamrzavanja (kg/24h)
12
Broj fioka u zamrzivaču
2
Zapremina frižidera
344
Zapremina zamrzivača
169
Nivo buke
39
Boja
Inox
Dimenzije (mm)
900 x 660 x 1770 (Š×D×V)

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh