Ψυγείο Side-by-side - RB5210FHXI Ένα βασίλειο γεύσεων

Ανοίγοντας ένα ψυγείο Tesla side-by-side, μπαίνεις σε ένα βασίλειο γεύσεων. Χάρη στις πρακτικές λύσεις αποθήκευσης, θα ξέρεις πού να βρεις το καθετί!

Καθαρή Χωρητικότητα (λίτρα) 344 + 169
Τεχνολογία Ψύξης Total NO Frost
Ενεργειακή κλάση E
Freezing capacity (kg/24h) 12
tesla info

Dual inverter

Επίλεξε μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα θερμοκρασίας με την τεχνολογία Dual inverter. Μια καινοτομία που σε βοηθά να μειώσεις σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και τα επίπεδα θορύβου.

tesla info

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΕΡΑ

Η διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στο ψυγείο είναι σημαντική, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα συστήματα Multi και DynaCool Air Flow διανέμουν τον αέρα ομοιόμορφα σε κάθε μέρος του ψυγείου, διατηρώντας τον συνεχώς σε ιδανικά επίπεδα.

ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΗ

Με μία βολική παγομηχανή, αυτό το μοντέλο της Tesla διαθέτει παγάκια άμεσα για όποτε τα χρειάζεσαι. Έρχονται φίλοι; Μην ανησυχείς καθώς αυτός ο χώρος μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1,5 κιλό πάγου!

tesla info

ΨΥΚΤΗΣ ΝΕΡΟΥ

Αυτό το ψυγείο μπορεί να συνδεθεί στην παροχή νερού και να κρυώσει απευθείας το νερό, αφού περνά από ένα εύκολα αντικαταστάσιμο φίλτρο για απλή και εύκολη πρόσβαση σε κρύο νερό, οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η επιλογή παιδικής προστασίας σου επιτρέπει να κλειδώνεις την οθόνη ελέγχου ή και άλλες λειτουργίες έτσι ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να κάνουν κλικ και να ενεργοποιούν καταλάθος λειτουργίες.

tesla info

ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΓΟΣ

Θέλεις λίγο θρυμματισμένο πάγο; Απλά πάτησε ένα κουμπί! Αυτό το μοντέλο της Tesla διαθέτει κινητήρα συνεχούς ρεύματος που συνθλίβει παγάκια και σου επιτρέπει να φτιάξεις τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ποτά γρήγορα και εύκολα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καθαρή Χωρητικότητα (λίτρα)
344 + 169
Τεχνολογία Ψύξης
Total NO Frost
Ενεργειακή κλάση
E
Freezing capacity (kg/24h)
12
Freezer drawer number
2
Καθαρή Χωρητικότητα Ψυγείου
344
Καθαρή Χωρητικότητα Καταψύκτη
169
Επίπεδο θορύβου
39
Χρώμα
Inox
Διαστάσεις (mm)
900 x 660 x 1770

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή