Κουζινομηχανή - KR600RA Ο μικρός βοηθός της κουζίνας σου

Μία συσκευή, τόσες πολλές δυνατότητες! Χρησιμοποιήσε την κουζινομηχανή Tesla για να αναμειγνύεις και να ανακατεύεις υλικά, να κάνεις ζύμη ή ακόμα και να αλέθεις κρέας. Είναι ο βοηθός της κουζίνας σου!

Ισχύς 1000 W
Χρώμα Κόκκινο μεταλικό
Ταχύτητες 6
Λειτουργία Turbo Ναι
tesla info

ΜΟΤΕΡ 1000 W

Ξέχασε τη μακρά και δύσκολη χειροκίνητη ανάμειξη του παρελθόντος και απόλαυσε την εύκολη εμπειρία παραγωγής με τέλεια αποτελέσματα ψησίματος: με αυτόν τον ισχυρό κινητήρα, μπορείς να προετοιμάσεις πολλά φαγητά γρήγορα και σχεδόν χωρίς κόπο.

tesla info

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ

Μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, χωρητικότητας έως 5 L, κατάλληλο για επεξεργασία μικρότερων ή μεγαλύτερων ποσοτήτων υλικών. Το σχήμα του μπολ και τα εργαλεία συνδυάζονται τέλεια για εξαιρετική απόδοση.

6 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Προσάρμοσε τις ρυθμίσεις ταχύτητας στις ανάγκες σου! Με έξι διαφορετικά επίπεδα για να διαλέξεις, είναι εύκολο να βρεις το κατάλληλο για οποιαδήποτε συνταγή.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ 1,5 L

Φτιάξε τέλεια smoothies ή άλλα νόστιμα ροφήματα με το ισχυρό ενσωματωμένο μπλέντερ χωρητικότητας 1,5 L.

tesla info

ΜΥΛΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

Άλεσε το δικό σου κρέας για πιο ζουμερά λουκάνικα και ακόμα πιο γευστικά μπιφτέκια, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία μύλου κρέατος με τρεις δίσκους κοπής. Με αυτό τον τρόπο ξέρεις ακριβώς τι υπάρχει στο πιάτο σου.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα αξεσουάρ της συσκευής περιλαμβάνουν ένα γάντζο ζύμης, έναν αυγοδάρτη, ένα χτυπητήρι, μια σπάτουλα και μια μηχανή για κιμά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ισχύς
1000 W
Χρώμα
Κόκκινο μεταλικό
Ταχύτητες
6
Λειτουργία Turbo
Ναι
Γάντζο ζύμης
Ναι
Αυγοδάρτη
Ναι
Χτυπητήρι
Ναι
Μπολ
Ναι
Καπάκι μπολ
Ναι
Χωρητικότητα μπολ (L)
5L από ανοξείδωτο ατσάλι
Κανάτα
1,5 L
Βάρος
7,21 kg
Μεικτό Βάρος
8,25 kg
Διαστάσεις (mm) (Π×Β×Υ)
225 x 391 x 538

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή