TESLA GOOGLE TV: SVEOBUHVATNO ISKUSTVO GLEDANJA TELEVIZIJE
Vrijeme čitanja: 3 min 14.09.2023

TESLA GOOGLE TV: SVEOBUHVATNO ISKUSTVO GLEDANJA TELEVIZIJE

U svijetu u kojem je TV mnogo više od samo još jednog uređaja u vašem domu, Google TV obećava ultimativno, sveobuhvatno iskustvo gledanja televizije. Kombinujući razne sadržaje, lakoću korišćenja i personalizaciju sa jednostavnom integracijom aplikacija, opcijama pretrage i drugim funkcijama, ovaj operativni sistem u potpunosti mijenja našu interakciju sa velikim ekranima.

Vreme je da prođemo kroz nekoliko ključnih prednosti zbog kojih ćete poželjeti Google TV!

Sav sadržaj na jednom mjestu

TESLA GOOGLE TV: SVEOBUHVATNO ISKUSTVO GLEDANJA TELEVIZIJE

Zamislite sve svoje omiljene striming programe, kanale, i druge servise uredno organizovane na jednom mjestu. To je magija Tesla Google TV. Recite zbogom prolaženju kroz beskrajne menije, i uz opciju „watch now“ uživajte u personalizovanim preporukama na osnovu onoga što ste prethodno gledali. Google TV spaja vaše omiljene programe sa platformi kao što su NetflixHulu, ili YouTube, kombinujući ih sa uživo TV kanalima, što znači da je lako pronaći baš ono što želite.

Laka dostupnost više od 10.000 aplikacija

Takođe, jedna od navažnijih inovacija ovog Tesla modela jeste da Tesla Google TV sada ima više od 10.000 aplikacija dostupnih korisnicima za preuzimanje. Neke od najpopularnijih su: Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Spotify, YouTube, Apple TV, NBA, Hulu, HBO Max i Peacock. Broj aplikacija je kontinuirano rastao od 7.000 u 2020. godini do sadašnjih 10.000 aplikacija stvorenih i optimizovanih za iskustvo na velikom ekranu.

Za vašu dijecu

TESLA GOOGLE TV: SVEOBUHVATNO ISKUSTVO GLEDANJA TELEVIZIJE

Da li ste ikada tražili nešto za gledanje i pronašli film ili seriju koja bi mogla da se svidi vašoj dijeci? Sada možete da je dodate na njihovu listu za gledanje. Sa roditeljski upravljanim listama za gledanje unutar dečijih profila, možete da kreirate „lista za obavezno gledanje“ za svoju dijecu direktno iz svog profila. Samo kliknite na film ili seriju, pritisnite dugme za dodavanje na listu za gledanje i izaberite listu za gledanje u profilu vaše dece. Sledeći put kada vaša deca budu gledala TV, njihova lista za gledanje će ih čekati na početnom ekranu njihovog dječijeg profila.

Google Asistent: Najbolji prijatelj vašeg TV-a

„Hej Google, pusti poslednju epizodu moje omiljene serije.“  Samo recite, i Google Assistant kreće u akciju. Od podešavanja jačine zvuka do pretrage filmova, TV serija, glumaca, ili čak pojedinačnih žanrova, Google Assistant će prikazati relevantne rezultate sa različitih striming platformi. Pojednostavite proces pronalaženja sadržaja, uštedite na vremenu, i izbegnite frustraciju žongliranja između aplikacija zahvaljujući ovom efikasnom pomoćniku.

Kreirajte svoju listu omiljenih programa

TESLA GOOGLE TV: SVEOBUHVATNO ISKUSTVO GLEDANJA TELEVIZIJE

Da li vam se nekada desilo da zaboravite koju seriju ste htjeli da gledate? Uz opciju kreiranja liste favorita, koju nudi Google TV, možete ubaciti sve svoje omiljene serije i filmove u jedan virtuelni VIP prostor, kojem kasnije možete lako pristupiti. Ubacite sve što vas zanima, od uzbudljive kriminalističke serije do nove romantične komedije. Zaboravite na duge i dosadne pretrage – samo čista, dobro organizovana zabava na klik od vas!

Riječ za kraj

Google TV nudi jednostavnije pronalaženje sadržaja, unapređenu personalizaciju, i laku integraciju sa drugim uređajima. Uz ujedinjen interfejs, inteligentne opcije pretrage, posebno skrojene preporuke, i funkcije prilagođene cijeloj porodici, Google TV je spreman da redefiniše način na koji uživate u svojim omiljenim programima.

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh