TV Series 3 - 55M325BUS Livin’ la VIDAA.

Novi Tesla TV sa operativnim sistemom VIDAA: samo jedan klik i korak od svih funkcija koje su vam potrebne!

Rezolucija UHD
Smart OS VIDAA OS
Boja Crna
Veličina ekrana 55
tesla info

Brza akcija, instant reakcija

Da li ste za televizor koji u trenu reaguje na svaku vašu komandu? Odličan hardver i sjajna optimizacija VIDAA operativnog sistema čine ovaj Tesla model izuzetno brzim: aplikacije rade bez kočenja i bagova, a prebacivanje iz jedne u drugu je momentalno. Uživajte u odličnim performansama uz lako i brzo podešavanje slike i zvuka u bilo kojoj aplikaciji.

tesla info

Uživanje po vašoj mjeri

Drugo ime ovog Tesla modela? Personalizacija. Učinite početni ekran potpuno svojim, i prilagodite ga sopstvenim potrebama i željama, za savršeno uživanje u omiljenim televizijskim programima. Lako podesite poziciju ikonica i aplikacija, obrišite nepotrebne i dodajte one koje želite: osim toga, na početni ekran možete dodati i omiljene TV kanale, kako biste im pristupili samo jednim klikom.

Na klik i korak do svega

Ukoliko želite TV bez komplikovanih podešavanja, a sa odličnim mogućnostima, model sa VIDAA OS je pravo rješenje za vas. Podešavanja, pretraga i sortiranje kanala, instaliranje aplikacija – svim funkcijama se pristupa jako brzo, a koraci su krajnje logični. Uz to, ovaj model je idealan za one koji uživaju u tradicionalnoj televiziji, ali su i ljubitelji sadržaja sa popularnih aplikacija i platformi.

tesla info

Opcije „pod ključem“

Hotelski režim posebno je koristan za vlasnike hotela ili apartmana, ali i za roditelje sa malom djecom. Ova funkcija omogućuje zaključavanje određenih aplikacija, opcija, inputa ili čak portova na uređaju: na primjer, možete zaključati HDMI port, kako djeca ili gosti hotela ne bi mogli da priključe konzole bez vašeg znanja. Osim toga, možete definisati i „zaključati“ razna podešavanja slike ili zvuka.

Za goste koji se vraćaju

Tesla VIDAA model odličan je izbor za ugostitelje koji brinu o svakom detalju. Uz opciju Hotel info display, možete izabrati fotografiju ili pozdravnu poruku koje će vaše goste dočekati na ekranu, i doprinijeti još boljem prvom utisku! Opcija Hotel info web page omogućuje vam da podesite da se početna stranica vašeg veb sajta, sa svim korisnim informacijama, pojavljuje čim gosti uključe TV.

tesla info

Sjajne aplikacije i dodatne funkcije

Uz ovaj TV, biće vam dostupna većina popularnih aplikacija: Netflix, Amazon Prime, Disney+, Deezer, YouTube, YouTube Kids, EON TV… Uživajte u Miracast funkciji, koja omogućuje „preslikavanje“ slike sa telefona ili računara na veliki ekran, lakoj pretrazi uz pomoć tastature na ekranu, kao i u svim funkcijama zvanične mobilne aplikacije - koju takođe možete koristiti kako biste kontrolisali uređaj.

Tehničke specifikacije

Rezolucija
UHD
Smart OS
VIDAA OS
Boja
Crna
Veličina ekrana
55
Serija
M325
Model
55M325BUS
Tjuner
DVB-T/T2/C/S/S2
Kontrast
5500:1
Ugao gledanja
170°/170°
Jačina zvučnika
2X10W box zvučnici
HDMI
3
USB
2
HDR10
Da

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh