TV Serije 6 - 40S635SFS Potpuno personalizovana zabava

The first ever Tesla TV with Google TV™ OS and personalized user profiles: tailor-made streaming spaces, created according to different preferences!

Rezolucija FHD
Smart OS Google TV
Boja Silver
Veličina ekrana 40
tesla info

Ultimativno Google TV™ iskustvo

Google TV je najnovija verzija Android TV operativnog sistema, specijalno dizajnirana za vrhunski TV ugođaj. Posebno je zanimljiva onima koji uživaju u striming platformama, jer može da grupiše sadržaj sa više njih, i organizuje ih u skladu sa temama i žanrovima. Osim toga, funkcija preporuka na osnovu prethodnih izbora čini pronalaženje sljedeće omiljene serije ili fi lma još lakšim!

Unapređene boje i kontrast

UHD modeli iz ove serije mogu se pohvaliti HDR i HLG podrškom, a HD i FHD modeli Dynamic Color Boost opcijom. Osim toga, novi Tesla TV ima i opciju „eye comfort“, koja čuva oči od negativnih uticaja – a za sjajan kontrast i još bolju sliku zadužena je funkcija lokalne kontrole kontrasta, koja pravi veću razliku između crnih i tamnih dijelova slike.

tesla info

Za klasu bolji zvuk

Audio pojačala D klase, u kombinaciji sa odličnim BOX zvučnicima, daju ovoj seriji televizora nevjerovatan zvuk - kako na manjim, tako i na većim dijagonalama. UHD modeli idu i za klasu više, sa većim zvučnicima i podrškom za DTS Studio Sound.

Ugrađeni Chromecast

Tesla korisnicima već dobro poznata funkcija, Google Chromecast, omogućuje zadavanje komandi TV uređaju sa telefona, i puštanje sadržaja na velikom ekranu. Televizor direktno preuzima sadržaj sa interneta, bez uticaja na bateriju telefona i ostale funkcije. Koristeći Google TV™ ili Google Home aplikaciju, svoj TV možete kontrolisati i sa mobilnog uređaja!

tesla info

Google Assistant

Google Assistant vam omogućuje da koristeći glasovne komande pronađete omiljeni film ili seriju, otvorite aplikacije, pustite muziku, i upravljate kako televizorom, tako i drugim pametnim uređajima u kući. Ovu opciju možete koristiti i da „pitate“ Google za filmske ili serijske preporuke, kako biste još lakše uživali u novim sadržajima

tesla info

Prepoznatljiv kvalitet

Dokazani Tesla kvalitet izrade posebno dolazi do izražaja u ovoj seriji televizora, sa vrhunskim materijalima i sjajnom završnom obradom. Kako bismo svojim korisnicima ponudili odličnu sliku, koristili smo panele renomiranih svjetskih proizvođača, u kombinaciji sa najsavremenijim tehnologijama. Wi-Fi 5GHz svim modelima iz ove serije obezbijeđuje bržu i stabilniju konekciju..

Tehničke specifikacije

Rezolucija
FHD
Smart OS
Google TV
Boja
Silver
Veličina ekrana
40
Serija
S635
Model
40S635SFS
Tjuner
DVB-T/T2/C/S/S2
Kontrast
5000:1
Ugao gledanja
170°/170°
Jačina zvučnika
2X10W box speakers
HDMI
2
USB
2
HDR10
No

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh