Nutri blenderi - NB301BXA Vaš vlastiti pojačivač energije

Upotrijebite ovaj moćni uređaj da pomiješate svo voće i povrće koje volite u zdrav i hranjiv obrok. Brza i svježa doza vitamina!

Power 1000 W
Rotation speed (RPM) 22000
Model NB301BXA
Accessories 1 kom poprečno sječivo / 1 kom šolja od 1000ml / 1 kom šolja od 700ml / 1 kom sportski poklopac / 1 kom poklopca za odlaganje
tesla info

Motor velike snage

Zahvaljujući snažnom motoru, lako možete miješati voće, povrće i orašaste plodove i uživati u ukusnim, hranjivim smutijima za dugotrajnu energiju.

Snažne oštrice

Oštrice su posebno dizajnirane da izvuku sve hranjive tvari. Sa ovim Tesla uređajem možete zgnječiti smrznuto voće, sjemenke ili čak led - i dobiti savršeno glatku teksturu koju volite.

Jednostavan za korištenje

Dizajn uređaja koji je jednostavan za korištenje pomaže vam da napravite zdrave i hranjive obroke za nekoliko minuta. Jednostavno stavite sastojke i pritisnite dugme!

tesla info

Ukusno za ponijeti

Kreirajte vlastite zdrave mješavine i donesite ih gdje god želite sa našim praktičnim poklopcima za čaše! Uživajte u dozi vitamina dok ste u pokretu.

Korisna dodatna oprema

Osim baze motora i poprečne oštrice, paket uređaja uključuje šolju od 1000 ml, šolju od 700 ml, jedan sportski poklopac i jedan poklopac za odlaganje.

tesla info

Gumene noge

Čvrsto držanje snažnog uređaja na mjestu zahtijeva kvalitetna rješenja: zahvaljujući gumenim nožicama, uređaj se neće pomjerati tokom rada ili dok vadite posudu.

Lako čišćenje

Sav pribor i dodaci uređaja mogu se lako prati u mašini za pranje posuđa.

Tehničke specifikacije

Power
1000 W
Rotation speed (RPM)
22000
Model
NB301BXA
Accessories
1 kom poprečno sječivo / 1 kom šolja od 1000ml / 1 kom šolja od 700ml / 1 kom sportski poklopac / 1 kom poklopca za odlaganje
Functions
Pravljenje smoothie-ja, hrane za bebe, koktela, supa, umaka i drugih jela, Ekstrahuje hranljive materije iz sjemena, žitarica, orašastih plodova, voća i povrća
Boja
Sivo-crna
Blade material
Nehrđajući čelik
Number of blades
4
Cable length (cm)
100
Weight (kg)
2,8
Dimensions (mm) (W x H x D)
145 x 148 x 380

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh