Tesla Smartphone 9 - Telefon iz visokog društva

13MP Sony IMX214 + kamera koja uljepšava

Snimite nevjerovatne prizore uz pomoć različitih modova, uz dramatično unaprijeđen kvalitet fotografija i pod uslovima slabog osvjetljenja, zahvaljujući Sony IMX 214 senzoru. Za one koji teže savršenstvu, tu je i prednja kamera od 8MP sa modom za uljepšavanje slika. Samo kliknite i vaše fotografije će automatski biti korigovane u realnom vremenu i u skladu sa pravilima foto-estetike.

 1. F/2.0
 2. 5P lens
 3. Dual ISP

Impresivni 5.2” Full HD ekran,
za čitanje i sunčanje

Rezolucija od 1080p već je dovoljna za plasman u vodeću ligu, a zahvaljujući najnovijem LTPS ekranu, Tesla Smartphone 9 lako osvaja titulu. Uz nevjerovatno raskošne boje, Gorilla Glass zaštitu od grebanja 3. generacije, MiraVision tehnologiju za automatsko podešavanje kontrasta i GFF Full Lamination rješenje za izuzetnu vidljivost i na jakom suncu, Tesla Smartphone 9 je idealan za čitanje, sunčanje i naravno, uživanje u impresivnom prikazu. Tesla Smartphone 9 is ideal for reading while sunbathing and, of course, enjoying impressive visuals.

 1. 1080p
 2. Gorilla Glass 3
 3. MiraVision
animated-image
animated-image
animated-image

4G i dual SIM

Uz podršku za 2G/3G/4G veze na obje SIM kartice, sa Tesla Smartphone-om 9 nema zastoja u komunikaciji. Lako obavljajte privatne i profesionalne razgovore uz pomoć inteligentnih Dual SIM funkcija i detaljnih individualnih podešavanja.

 • 2G 300 kbps
 • 3G 3.6 Mbps
 • 4G 150 Mbps

8 jezgara u ritmu od 64 bita

Tesla Smartphone 9 pokreće 64-bitni MT6753 procesor sa 8 jezgara. CorePilot tehnologija osigurava besprijekornu izvedbu multimedijalnih sadržaja koji zahtjevaju velike grafičke resurse, dok u isto vrijeme održava efikasnost baterije, kao što se i očekuje od vrhunskog uređaja. I to nije sve, jer Mali-T720 GPU podrška obezbjeđuje glatko igranje najnovijih 3D igrica i neometano uživanje u HD slikama i video sadržajima.

Elegantno, ultratanko metalno kućište

Kompaktno metalno kućište profila od samo 7.1mm u potpunosti je izrađeno od aluminijum-titanijumske legure. Zahvaljujući tehnologiji najfinijeg pjeskiranja, Tesla Smartphone 9 je gladak na dodir, a izdržljiv pri radu. Prepoznatljiv po elegantnim oblinama i zakrivljenom ekranu, ovaj uređaj je komforan za upotrebu i naravno, atraktivan za pokazivanje.

 1. CNC
 2. Anodizing
 3. Nano Injection
animated-image
animated-image
animated-image
animated-image
animated-image

Vjernost i bezbjednost

Vodeća svjetska fingerprint ID tehnologija omogućava ultrabrzu i potpunu sigurnosnu identifikaciju. Nakon laganog pritiska na senzor Tesla Smartphone-a 9, vaš otisak će aktivirati i otključati telefon za samo 0,2 sekunde. Senzor registruje otisak u opsegu dodira od 3600, a sa procentom tačnosti od čak 99,8%.

 • Brzina senzora 0.2s
 • Tačnost senzora 99.8%

I glatko i komotno

Radna memorija od 3GB funkcioniše u savršenom skladu sa osmojezgarnim procesorom, glatko i bez zastoja. Nema više beskrajnih, zamornih učitavanja, a neometano igranje i efikasan rad u raznim programima postaju prijatna svakodnevnica. Baš kao i komotno skladištenje fotografija, video klipova i muzike, na širokih 32GB prostora za vaše podatke.

 • 3 GB RAM memorije
 • 32 GB prostora za podatke

icon

Tehničke specifikacije

icon

Uputstvo za upotrebu

icon

Windows 10 Driver