Monitori - 24MC635BF Elegantan izbor.

Recite zbogom slici lošeg kvaliteta, mrtvim pikselima, i drugim dosadnim problemima sa kojima ste morali da se nosite! Bilo da monitor koristite za posao ili za zabavu, vreme je da uživate u odličnom prikazu boja, oštrini i uglovima gledanja.

Dijagonala 24"
Rezolucija 1920x1080
Tip panela 8 bit IPS
Osvježenje 75Hz

Odličan kvalitet slike

Izuzetan prikaz boja i detalja, odličan kontrast i uglovi gledanja – sve to zahvaljujući IPS I VA panelima poslednje generacije. Uživajte u vrhunskoj, svijetloj slici svaki put kada uključite monitor.

tesla info

Izuzetna snaga

Prilikom dizajniranja novih Tesla monitora, fokusirali smo se na premijum materijale. Okvir ekrana i postolje napravljeni su od legure aluminijuma: osim izuzetne snage i čvrstoće, ovaj dizajn vašem novom monitoru daje i prepoznatljiv, sofisticiran izgled.

Elegancija i sofisticiranost

Osim odličnih tehničkih karakteristika, Tesla monitori dizajnirani su tako da donesu dašak elegancije u svaki vaš radni dan. Veoma su tanki, kreirani sa pažnjom za detalje, i uklapaju se u svaku modernu radnu sredinu.

tesla info

Instant konekcija

Uz Audio Output, možete lako priključiti slušalice (ili zvučnike) direktno na monitor, uživati u neometanom radu, i izbeći probleme sa kratkim kablovima. Ovaj model takođe ima HDMI i VGA portove, tako da je jednostavno povezati uređaje koji su vam potrebni.

Nisu gejming monitori, ali…

… i dalje ih možete koristiti da se zabavite! Isprobajte lagane igrice i uživajte u kompatibilnosti sa AMD FreeSync, kvalitetnoj slici, kao i odličnom vremenu odziva od 8 ms sa uključenom opcijom overdrive.

Pristupačan interfejs

Intuitivan korisnički interfejs ovog monitora omogućuje vam brz pristup svim podešavanjima. Izmijenite izvor signala ili predefinisane parametre slike u samo nekoliko klikova, promenite jezik, ili prilagodite druge elemente u skladu sa svojim potrebama.

Tehničke specifikacije

Dijagonala
24"
Rezolucija
1920x1080
Tip panela
8 bit IPS
Osvježenje
75Hz
Boja
Crna
Serija
MC635
Model
24MC635BF
Pozadinsko osvjetljenje
260 cd/m2
Kontrast
1200:1
Ugao gledanja
178°/178°
Vrijeme odziva
5ms
AMD FreeSync
Da
Boja
8 bit
DP 1.4
1
HDMI
1.4
VGA Input
Ne

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh