Monitori - 24MC625BF Elegantno rješenje za sve vaše potrebe.

Recite zbogom slici lošeg kvaliteta, mrtvim pikselima, i drugim dosadnim problemima sa kojima ste morali da se nosite! Bilo da monitor koristite za posao ili za zabavu, vrijeme je da uživate u odličnom prikazu boja, oštrini i uglovima gledanja.

Dijagonala 24”
Rezolucija 1920x1080
Tip panela IPS
Osvježenje 75 Hz
tesla info

ODLIČAN KVALITET SLIKE

Izuzetan prikaz boja i detalja, odličan kontrast i uglovi gledanja – sve to zahvaljujući IPS panelu poslednje generacije. Uživajte u vrhunskoj, svetloj slici svaki put kada uključite monitor.

tesla info

IZUZETNA SNAGA

Prilikom dizajniranja novih Tesla monitora iz serija 6 i 9, fokusirali smo se na premijum materijale. Okvir ekrana i postolje napravljeni su od legure aluminijuma: osim izuzetne snage i čvrstoće, ovaj dizajn vašem novom monitoru daje i prepoznatljiv, elegantan i sofisticiran izgled.

Impresivan dizajn

Osim odličnih tehničkih karakteristika, Tesla monitori iz serija 6 i 9 dizajnirani su tako da donesu dašak elegancije u svaki vaš radni dan. Veoma su tanki, kreirani sa pažnjom za detalje, tako da se uklapaju u svaku modernu radnu sredinu: videćete tačno o čemu govorimo čim raspakujete uređaj.

tesla info

BRZA KONEKCIJA

Uz Audio Output, možete lako priključiti slušalice (ili zvučnike) direktno na monitor, uživati u neometanom radu, i izbeći probleme sa kratkim kablovima. Ovaj model takođe ima HDMI, VGA i Display portove, tako da je jednostavno povezati različite uređaje – stari kompjuter, novi laptop, PlayStation konzolu, itd.

Not gaming monitors, but…

… you can still use them to have fun! Try some easy gaming and enjoy AMD FreeSync compatibility, quality picture, as well as great response time of 5ms with overdrive on.

tesla info

PRISTUPAČAN INTERFEJS

Intuitivan korisnički interfejs ovog monitora omogućuje vam brz pristup svim podešavanjima. Izmenite izvor signala ili predefinisane parametre slike u samo nekoliko klikova, promenite jezik, ili prilagodite druge elemente u skladu sa svojim potrebama.

Tehničke specifikacije

Dijagonala
24”
Rezolucija
1920x1080
Tip panela
IPS
Osvježenje
75 Hz
Boja
Crna
Serija
MC625
Model
24MC625BF
Pozadinsko osvjetljenje
255 cd/m2
Kontrast
1000:1
Ugao gledanja
178°/178°
Vrijeme odziva
5 ms
AMD FreeSync
Da
Boja
8 bit
DP 1.4
1
HDMI
1
VGA Input
1

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh