Advance klime - TT68TP81-2432IAWTZa miran san

Uživajte u savršenom balansu udobnosti i efikasnosti. Doživite novi nivo svježine koji će vaš prostor preobraziti u mjesto osvježenja od vrućine.

Energetski razred A++/A+
Kapacitet (Btu) 24000
Tip gasa R32
Nivo buke 42 dB
tesla info

A+++

Kada birate klimu, važno je da mislite o uštedi energije. Većina modela koji se montiraju na zid pripadaju A+ ili višoj energetskoj klasi, dok energetski najefikasniji uređaji pripadaju najvišoj, A+++ klasi.

GRIJAČ SPOLJNE JEDINICE

Grijač u okviru spoljne jedinice klime može pomoći pri otapanju leda i snijega zimi, i spriječiti blokiranje spoljnog ventilatora, osiguravajući optimalne performanse kada je uređaj u režimu grijanja.

tesla info

NOĆNI REŽIM

Kada je ovaj režim aktiviran, klima uređaj može da poveća ili spusti temperaturu za 1°C po satu, tokom prva tri sata. Na ovaj način, uređaj tokom noći može da radi tiše i energetski efikasnije.

UV LAMPA

UV svetlo se u klima uređajima koristi da uništi mikroorganizme poput bakterija, virusa i buđi. UV lampa se instalira unutar uređaja, gde emituje UV-C svjetlo, koje čisti vazduh dok prolazi kroz jedinicu.

tesla info

-25 STEPENI

Zahvaljujući odličnim tehničkim karakteristikama, određeni modeli Tesla klima uređaja sjajno rade i pri veoma niskim temperaturama (do -25°C) – za stabilan rad bez obzira na godišnje doba.

tesla info

PAMETAN PROTOK VAZDUHA

U zavisnosti od modela, možete da izaberete između različitih dostupnih pozicija protoka vazduha, poput stila „prekrivača“, „tuša“, „povetarca“ i slično.

Tehničke specifikacije

Energetski razred
A++/A+
Kapacitet (Btu)
24000
Tip gasa
R32
Nivo buke
42 dB
Nominalni kapacitet hlađenja (KW)
6.8
Nominalni kapacitet grijanja (KW)
6.05
SEER
6.1
SCOP
4
Godišnja potrošnja hlađenje (kWh/a)
390
Godišnja potrošnja grejanje (kWh/a)
2030

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh