Standard klime - TT35XC1-12410B Standardno dobre

Standardne klime za standardno dobre performanse. vrijeme je za optimalnu temperaturu u prostoriji - sve korisne funkcije klima uređaja su na dohvat ruke!

Energetski razred B/B
Kapacitet (Btu) 12000
Tip gasa R410a
Nivo buke 27 dB
tesla info

PAMETNI SENZOR

Senzor unutar daljinskog upravljača mjeri temperaturu i aktivira automatsko podešavanje programa na klima uređaju. Pametan način održavanja optimalne sobne temperature!

PROTIV GLJIVICA

Nakon završetka hlađenja ili odvlaživanja, klima uređaj aktivira Anti-Fungus funkciju. Ona sprečava pojavu gljivica i širenje štetnih bakterija, a održava zdravo i prijatno okruženje.

AUTOMATIZOVANO ČIŠĆENJE

Tokom hlađenja, kondenzovana voda sakuplja prašinu sa peraja ventilatora; zatim se unutrašnja jedinica suši grijanjem; na kraju, ventilator uklanja preostalu vlagu, stvarajući suvu sredinu koja sprečava razvoj bakterija.

tesla info

AUTO-DIJAGNOSTIKA

Klima uređaj nadgleda nepravilnosti u radu i automatski identifikuje neispravne djelove. Nakon toga, displej prikazuje šifru greške, čineći održavanje efikasnijim i ekonomičnijim.

NERĐAJUĆA KUTIJA

Galvanizovani čelik i šest slojeva antikorozivnog premaza čine da spoljna jedinica klima uređaja izgleda kao nova, čak i nakon dužeg izlaganja suncu i kiši.

TURBO REŽIM

Turbo funkcija aktivira brzo hlađenje ili grijanje povećanjem protoka vazduha, kako bi se željena temperatura postigla u najkraćem mogućem roku.

DALJINSKI UPRAVLJAČ

Lako aktivirajte sve funkcije jednostavnim daljinskim upravljačem sa digitalnim displejom, za direktan uvid u postavke, aktivne programe i promjene.

tesla info

SKRIVENI LED DISPLEJ

Displej uređaja je vješto skriven unutar panela. Ovakva pozicija omogućuje lak pristup, a ne narušava prijatnu estetiku uređaja koja se slaže uz svaki dizajn enterijera!

Tehničke specifikacije

Energetski razred
B/B
Kapacitet (Btu)
12000
Tip gasa
R410a
Nivo buke
27 dB
Nominalni kapacitet hlađenja (KW)
3.52
Nominalni kapacitet grijanja (KW)
3.7
EER
3.12
COP
3.51
Godišnja potrošnja hlađenje (kWh/a)
565
Godišnja potrošnja grejanje (kWh/a)
1470

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh