Select klime - TM52AF21-1832IAW Brza konekcija

Jednostavna podešavanja, intuitivno odmrzavanje, Wi-Fi – uživajte u posebnom asortimanu Tesla klima uređaja, dizajniranih da stvore savršeno ugodnu atmosferu.

Energetski razred A++/A+++
Kapacitet (Btu) 18000
Tip gasa R32
Nivo buke 25 dB

I FEEL

Za vašu maksimalnu udobnost, daljinski upravljač može da prati temperaturu na lokaciji na kojoj se nalazi i da pošalje signal klima uređaju - kako bi sobna temperatura uvijek bila optimizovana.

tesla info

TURBO NAČIN RADA

Kada je klima uređaj u Turbo režimu, on dostiže maksimum svog kapaciteta hlađenja ili grijanja, čineći prostoriju hladnijom ili toplijom veoma brzo.

tesla info

ANTI-FUNGUS

Klima uređaj će pokrenuti funkciju protiv gljivica nakon što izađe iz režima hlađenja i odvlaživanja. Pomaže u sprječavanju širenja gljivica i bakterija kako bi se održala zdrava okolina.

tesla info

HORIZONTALNO PODEŠAVANJE

Iskoristite mogućnost podešavanja usmjerivača vazduha kako biste promijenili smjer protoka, ukoliko želite da vazduh iz klima uređaja duva sa strane.

WI-FI

Zahvaljujući Wi-Fi funkciji, Tesla klima uređaj možete kontrolisati i uz pomoć mobilnog telefona ili drugih pametnih uređaja: za dodatnu lakoću i fleksibilnost korišćenja!

tesla info

INTELIGENTNO ODMRZAVANJE

Ako se kondenzator zamrzne dok je u načinu grijanja u vrijeme niske vanjske temperature, klima će pokrenuti inteligentni način rada odmrzavanja.

Tehničke specifikacije

Energetski razred
A++/A+++
Kapacitet (Btu)
18000
Tip gasa
R32
Nivo buke
25 dB
Nominalni kapacitet hlađenja (KW)
18000
Nominalni kapacitet grijanja (KW)
19000
SEER
7.4
SCOP
4.0
Godišnja potrošnja hlađenje (kWh/a)
247
Godišnja potrošnja grejanje (kWh/a)
1435
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh