Classic klime - TA36FFLL-1232IA Štedljiva tehnologija

Napredna tehnologija u službi željene temperature vazduha! Oslonite se na Tesla inverter klime sa ekološkim gasovima i mnoštvom korisnih funkcija.

Energetski razred A++/A+++
Kapacitet (Btu) 12000
Tip gasa R32
Nivo buke 36 dB

I FEEL

Za vašu maksimalnu udobnost, daljinski upravljač može da prati temperaturu na lokaciji na kojoj se nalazi i da pošalje signal klima uređaju - kako bi sobna temperatura uvijek bila optimizovana.

SAMODIJAGNOSTIKA

Klima uređaj je u stanju da prati svoj rad i identificira problematične ili neispravne dijelove. Ako se pronađu, sistem će se automatski isključiti, a kod greške će biti prikazan na unutrašnjoj jedinici.

tesla info

ANTI-FUNGUS

Klima uređaj će pokrenuti funkciju protiv gljivica nakon što izađe iz režima hlađenja i odvlaživanja. Pomaže u sprječavanju širenja gljivica i bakterija kako bi se održala zdrava okolina.

tesla info

DIZAJN ZA SMANJENJE BUKE

Sa optimiziranim pogonskim mehanizmom, zvučno izolacijskim materijalima za kompresor, motorom ventilatora sa niskim nivoom buke i ventilacijskom strukturom koja kombinuje modernu tehnologiju sa aerodinamičnim dizajnom, ovaj model klima uređaja minimizira nivoe buke dok stvara savršenu sobnu temperaturu.

tesla info

TURBO NAČIN RADA

Kada klima uređaj pređe u Turbo način rada, on će maksimizirati svoj kapacitet hlađenja ili grijanja, čineći prostoriju hladnijom ili toplijom veoma brzo.

AUTOMATSKO ČIŠĆENJE

Kada je ova funkcija aktivirana, unutrašnja jedinica počinje da radi u režimu hlađenja sa malom brzinom ventilatora, dok kondenzovana voda čisti prašinu sa rebara isparivača. Klima zatim prelazi na grijanje sa malom brzinom ventilatora, sušeći unutrašnjost unutrašnje jedinice. Na kraju, prelazi na način rada samo s ventilatorom i otpuhuje ostatak vlage. Cijeli proces održava unutrašnju jedinicu suhom i sprječava rast bakterija.

Tehničke specifikacije

Energetski razred
A++/A+++
Kapacitet (Btu)
12000
Tip gasa
R32
Nivo buke
36 dB
Nominalni kapacitet hlađenja (KW)
3400
Nominalni kapacitet grijanja (KW)
3498
SEER
6.20
SCOP
4.0
Godišnja potrošnja hlađenje (kWh/a)
192
Godišnja potrošnja grejanje (kWh/a)
840

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh