Komercijalne klime - C4OU-36HDR1 Za svaki biznis ambijent

Kakve god da su vaše poslovne potrebe, Tesla komercijalne klime će odgovoriti na njih. Izaberite pravi od velikog broja modela za svaki biznis ambijent.

Energetski razred A+/A+
Kapacitet (Btu) 36000
Tip gasa R410a
Nivo buke 65 dB
tesla info

PAMETNI SENZOR

Senzor unutar daljinskog upravljača mjeri temperaturu i aktivira automatsko podešavanje programa na klima uređaju. Pametan način održavanja optimalne sobne temperature!

AUTOMATIZOVANO ČIŠĆENJE

Tokom hlađenja, kondenzovana voda sakuplja prašinu sa peraja ventilatora; zatim se unutrašnja jedinica suši grijanjem; na kraju, ventilator uklanja preostalu vlagu, stvarajući suvu sredinu koja sprečava razvoj bakterija.

tesla info

AUTO-DIJAGNOSTIKA

Klima uređaj nadgleda nepravilnosti u radu i automatski identifikuje neispravne djelove. Nakon toga, displej prikazuje šifru greške, čineći održavanje efikasnijim i ekonomičnijim.

NERĐAJUĆA KUTIJA

Galvanizovani čelik i šest slojeva antikorozivnog premaza čine da spoljna jedinica klima uređaja izgleda kao nova, čak i nakon dužeg izlaganja suncu i kiši.

TURBO REŽIM

Turbo funkcija aktivira brzo hlađenje ili grijanje povećanjem protoka vazduha, kako bi se željena temperatura postigla u najkraćem mogućem roku.

DALJINSKI UPRAVLJAČ

Lako aktivirajte sve funkcije jednostavnim daljinskim upravljačem sa digitalnim displejom, za direktan uvid u postavke, aktivne programe i promjene.

tesla info

SKRIVENI LED DISPLEJ

Displej uređaja je vješto skriven unutar panela. Ovakva pozicija omogućuje lak pristup, a ne narušava prijatnu estetiku uređaja koja se slaže uz svaki dizajn enterijera!

Tehničke specifikacije

Energetski razred
A+/A+
Kapacitet (Btu)
36000
Tip gasa
R410a
Nivo buke
65 dB
Nominalni kapacitet hlađenja (KW)
10.5
Nominalni kapacitet grijanja (KW)
11.2
SEER
2.9
SCOP
3.2

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh