Η TESLA ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Χρόνος ανάγνωσης: 2 min 09.10.2020

Η TESLA ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την δημοφιλή ομάδα.

Συναρπαστικά νέα για όλους τους λάτρεις του μπάσκετ! Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2020/2021, γεγονός που καθιστά την Tesla επίσημο χορηγό του συλλόγου.

Με ιδιαίτερη χαρά η Tesla στηρίζει το σύλλογο του Παναθηναϊκού και την εξαιρετική έως σήμερα πορεία του ως πρωταθλητή Ελλάδος αλλά και 6 φορές κάτοχο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από την ίδρυσή της το 1919, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει μία μοναδική κληρονομιά  στο ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχοντας στο ρόστερ της μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα. Η ομάδα συνεχίζει και φέτος την πορεία της προς την κορυφή των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων διαθέτοντας μία άκρως ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα.

Είναι το κοινό όραμα να φέρνουμε χαρά στην καθημερινή ζωή που ενώνει την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με την Tesla: είμαστε περήφανοι που δημιουργούμε ένα άνετο περιβάλλον με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους φιλάθλους, αλλά και που είμαστε ένα κομμάτι αυτών των στιγμών γιορτής και ενθουσιασμού.

Θα σας κρατάμε ενήμερους σε ό,τι νέο αφορά αυτή τη συνεργασία ενώ ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την νέα σεζόν!

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή