ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΡΜΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER
Χρόνος ανάγνωσης: 4 min 18.01.2023

ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΡΜΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER

Η ανάγκη για θέρμανση του σπιτιού τις κρύες μέρες του χειμώνα είναι μεγάλη. Όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε ένα όμορφο και ζεστό χώρο όπου μπορούμε ξέγνοιαστα να κινηθούμε και να χαλαρώνουμε. Ένα κλιματιστικό inverter είναι η κατάλληλη λύση καθώς μπορεί σε πολύ γρήγορο χρόνο να θερμαίνει μικρούς ή μεγαλύτερους χώρους εύκολα και οικονομικά.

Σε προηγούμενα blog μας, σου δώσαμε μερικές συμβουλές για τη γρήγορη θέρμανση του σπιτιού αλλά και πως να εξοικονομήσεις ηλεκτρική ενέργεια όταν το κλιματιστικό σου είναι σε λειτουργία.

Παρακάτω θα παρουσιάσουμε κάποιες χρήσιμες λειτουργίες ενός κλιματιστικού inverter της Tesla για τη χειμερινή περίοδο.

Οι συσκευές κλιματισμού inverter της TeslaΟι συσκευές κλιματισμού inverter της Tesla είναι μία εξαιρετική λύση για εσένα που θέλεις να θερμάνεις εύκολα τον χώρο σου για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα της ημέρας, εξοικονομώντας παράλληλα ρεύμα. Με εξαιρετικές δυνατότητες και χρήσιμες λειτουργίες, η απόκτηση αυτού του τύπου κλιματισμού θα είναι η καλύτερη απόφαση!

Με το φίλτρο HEPA H11 μπορείς να απολαύσεις μία μοναδικά καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου

Με το φίλτρο HEPA H11 μπορείς να απολαύσεις μία μοναδικά καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, καθώς αφαιρεί με επιτυχία όλες τις βλαβερές ουσίες όπως τα σωματίδια PM 2.5, τη σκόνη, τη γύρη και τα μικρόβια. Εάν υποφέρεις από αλλεργίες, αυτό το κλιματιστικό περιέχει επίσης ένα πρόσθετο φίλτρο ιονιστή που κάνει τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα να πέφτουν στο έδαφος, μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα εισπνοής τους. Επιπλέον, το κλιματιστικό Tesla Virtuoso έχει τη δυνατότητα να ανανεώνει τον αέρα που αναπνέεις καθώς επιτρέπει τη ροή φρέσκου εξωτερικού αέρα έως και 30 m3/h!

Η λειτουργία 8-βαθμών επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση της λειτουργίας θέρμανσης όταν η θερμοκρασία δωματίου πέσει κάτω από 8°CΗ λειτουργία 8βαθμών επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση της λειτουργίας θέρμανσης όταν η θερμοκρασία δωματίου πέσει κάτω από 8°C. Η λειτουργία απενεργοποιείται όταν η θερμοκρασία φτάσει ξανά σε αυτό το επίπεδο. Ακόμα, κατά τη διαδικασία αυτοκαθαρισμού, η εσωτερική μονάδα μπαίνει σε ειδική λειτουργία που βοηθά τον ατμοποιητή να στεγνώσει. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού καθαρή και να αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείς για την εισπνοή επιβλαβών ουσιών στο σπίτι σου.

Χάρη στη λειτουργία WiFi, μπορείς επίσης να ελέγξεις το κλιματιστικό με τη βοήθεια του κινητού σου ή άλλων smart συσκευών, για επιπλέον ευκολία και ευελιξία στη χρήση.

Ποιο κλιματιστικό inverter Tesla θα επιλέξεις αυτόν τον χειμώνα; 😊

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή