ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΛΗ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 min 11.04.2023

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΛΗ

Μερικές φορές χρειάζεται απλά λίγος χρόνος για να κάνεις τη ζωή σου απλή, ειδικά αν θέλεις το σπίτι σου να λάμπει και να είναι πάντα καθαρό. Πιστεύεις ότι είναι απίθανο; Μάθε πως γίνεται με τις συμβουλές μας:

Κάνε πάρτι!

Με λίγη φαντασία, το σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα μπορεί να γίνει μία από τις πιο διασκεδαστικές δουλειές του σπιτιού. Πως; Είναι πολύ εύκολο! 😊

Όταν γυρνάς σπίτι μετά από μία έντονη ημέρα, και το μόνο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να ξεκουραστείς, αλλά διαπιστώνεις πως πρέπει να ξεκινήσεις το καθάρισμα, δοκίμασε τα ακόλουθα βήματα: βάλε να παίζει η αγαπημένη σου playlist στην τηλεόραση ή στο ηχοσύστημά σου, αύξησε την ένταση και δοκίμασε να μετατρέψεις την διαδικασία του καθαρισμού σε πάρτι.

Παρακολούθησε τα αγαπημένα σου επεισόδια

Το να σκουπίζεις με την ηλεκτρική σκούπα και να βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά, δεν ακούγεται καθόλου κακή ιδέα. Όλα είναι δυνατά με τις ηλεκτρικές σκούπες της Tesla.

Χωρίς καλώδιο και χωρίς σακούλα, η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα της Tesla είναι απλή και εύκολη στη χρήση και μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία καθαρισμού με κάθε σου κίνηση. Αυτή η ηλεκτρική σκούπα έχει διπλή προστασία – τόσο στο PCB του κυρίου σώματος όσο και στο σύστημα της μπαταρίας (συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από υπερφόρτιση, υπερθέρμανση κ.λπ.). Επιπλέον, η συσκευασία περιλαμβάνει μια ηλεκτρική κεφαλή βούρτσας με ηλεκτρικό κινητήρα, ένα ακροφύσιο 2 σε 1 και ένα εργαλείο φυσήματος για να απομακρύνει τις βρωμιές από τα δυσπρόσιτα σημεία.

Αν πάλι θέλεις απλά να καθίσεις και να απολαύσεις τη σειρά και να κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά για εσένα, υπάρχει η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Tesla!

Εσύ δεν έχεις να κάνεις παρά μόνο δύο πράγματα: να την ενεργοποιήσεις και να χαλαρώσεις, έτσι η απόλαυση μπορεί να ξεκινήσει! Ένας αισθητήρας βοηθά στη χαρτογράφηση του χώρου σου και στον εντοπισμό των εμποδίων ώστε να μπορεί να καθαρίζει τα δωμάτια ένα προς ένα και να τα διαχειρίζεται με ευκολία. Ακόμα και όταν δεν είσαι στο σπίτι, μπορείς να επιλέξεις απομακρυσμένα την ώρα καθαρισμού που επιθυμείς, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού και να αφήσεις το ρομπότ να κάνει τη δουλειά. Η λειτουργία της συσκευής προσαρμόζεται ανάλογα με το υλικό του πατώματος και μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα για παράδειγμα, ένα χαλί και να αυξήσει την ισχύ αναρρόφησης.

Είμαστε σίγουροι ότι σε βοηθήσαμε να κάνεις τη ζωή σου πιο απλή και χαρούμενη, γιατί με τις ηλεκτρικές σκούπες Tesla όλα είναι πιο δυνατά!

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή