Ηλεκτρικός Στίφτης - CJ100WG Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια…

Μια γρήγορη λεμονάδα, ένας φρέσκος χυμός πορτοκαλιού ή γκρέιπφρουτ; Κανένα πρόβλημα με τους αποχυμωτές εσπεριδοειδών Tesla.

Ισχύς 40 W
Χρώμα Λευκό - Πράσινο
Κώνοι 2
Χωρητικότητα μπολ 700 ml

ΖΩΤΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Ένας αποχυμωτής εσπεριδοειδών είναι ο απαραίτητος βοηθός στην παρασκευή ροφημάτων βιταμινών και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι βιταμίνες για τη σωστή λειτουργία του σώματος και του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

tesla info

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΦΡΟΥΤΩΝ

Το αγαπημένο σου φρούτο μπορεί να διαφέρει σε μέγεθος, γι' αυτό αυτή η συσκευή Tesla έχει δύο κώνους διαφορετικού μεγέθους. Πλέον είναι εύκολο να στύψεις όλα τα είδη εσπεριδοειδών.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Απλώς σύνδεσε το καλώδιο τροφοδοσίας, πίεσε τα εσπεριδοειδή της επιλογής σου πάνω στον κώνο και άφησε όλα τα άλλα στον αποχυμωτή Tesla και στο στρίψιμο δύο κατευθύνσεων. Η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα όταν ασκείς πίεση, ώστε να μην χρειάζεται να πατάς κάποιο κουμπί.

tesla info

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ

Εάν δεν έχεις χρησιμοποιήσει τον αποχυμωτή σου για καιρό, μπορεί να συσσωρεύσει σκόνη. Ευτυχώς, αυτή η συσκευή Tesla διαθέτει κάλυμμα προστασίας από τη σκόνη, καθώς και βολικό χώρο αποθήκευσης καλωδίων στη βάση της.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ισχύς
40 W
Χρώμα
Λευκό - Πράσινο
Κώνοι
2
Χωρητικότητα μπολ
700 ml
Μοντέλο
CJ100WG
Υλικό κατασκευής μπολ
Πλαστικό
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
85 cm
Βάρος
0.60
Διαστάσεις (mm) (Π×Β×Υ)
141 x 205 x 200

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή