ΟΘΟΝΗ - 27MT600BF ΚΟΜΨΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Λεπτός σχεδιασμός χωρίς πλαίσια, και ποιότητα εικόνας FullHD με AMD FreeSync. Για εργασία ή διασκέδαση, οι οθόνες Tesla ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση!

Μέγεθος οθόνης 27’’
Ανάλυση οθόνηςΑνάλυση οθόνης 1920x1080
Τύπος οθόνης VA
Ρυθμός ανανέωσης 75Hz

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Οι οθόνες Tesla έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε τα χαρακτηριστικά τους να πληρούν τις ανάγκες πολλών διαφορετικών χρηστών, ενώ επίσης είναι κατασκευασμένες με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

tesla info

ΛΕΠΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

Άφησε την οθόνη Tesla να ομορφύνει το σπίτι σου ή το χώρο εργασίας σου. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση και κομψή εμφάνιση, ιδανική για το χώρο σου.

ΟΜΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ AMD FreeSync

Με τη τεχνολογία AMD FreeSync μπορείς να απολαύσεις παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών χωρίς αλλοιώσεις, απώλειες καρέ ή τρεμούλιασμα της οθόνης.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

Η νέα γενιά οθονών προσφέρει θέαση χωρίς περιορισμούς συνδυάζοντας ένα πολύ λεπτό πλαίσιο με μια ισχυρή οθόνη – συνδυασμός που σπάει τα όρια και απογειώνει την απόλαυση.

tesla info

ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Μικρές, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες - όπως είναι ο απλός, κομψός και βολικός τρόπος προσαρμογής της οθόνης όποτε χρειάζεται – προσθέτουν αξία στη συνολική εμπειρία θέασης, καθιστώντας την ευκολότερη και πιο άνετη.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΔΕΣ

Οι οθόνες Tesla κατασκευάζονται βάση προηγμένων προδιαγραφών: η κομψότητα στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους επιτυγχάνεται με την έλλειψη βιδών, δίνοντας την αίσθηση ότι η οθόνη είναι ένα μεμονωμένο κομμάτι.

tesla info

Η ΑΠΛΟΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η άσκοπη πολυπλοκότητα στον σχεδιασμό συχνά οδηγεί σε ατέλειες. Ο ορθογώνιος σχεδιασμός των οθονών Tesla εξαλείφει τα όποια περιττά στοιχεία, αφήνοντας άλλα χαρακτηριστικά να λάμψουν όπως η εξαιρετικά λεπτή εμφάνιση και η κομψή κυκλική βάση της.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέγεθος οθόνης
27’’
Ανάλυση οθόνηςΑνάλυση οθόνης
1920x1080
Τύπος οθόνης
VA
Ρυθμός ανανέωσης
75Hz
Χρώμα
Μαύρη
Σειρά
MT600
Μοντέλο
27MT600BF
Φωτεινότητα
250 cd/m2
Δείκτης αντίθεσης
4000:1
Οπτική γωνία
178°/178°
Χρόνος απόκρισης
5 ms
AMD FreeSync
Ναι
Χρωματικό βάθος
8 bit
HDMI
1
Είσοδος VGA
1

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή