Στεγνωτήριο - WT8H91M Περιμένεις πότε ο καιρός θα είναι με το μέρος σου; Όχι πια!

Τα στεγνωτήρια κάνουν θαύματα για τα ρούχα και για τον ελεύθερο χρόνο σου. Με τα απλά και εύχρηστα στεγνωτήρια Tesla δεν θα σε νοιάζει αν έχει καλό καιρό!

Χωρητικότητα για Στέγνωμα 8 kg
Technology Συμπύκνωση υδρατμών με αντλία θερμότητας
Ενεργειακή κλάση A++
Διαστάσεις (Π×Β×Υ) (mm) 595 x 640 x 845

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία διασφαλίζοντας ότι τα ρούχα βγαίνουν από το πλυντήριο πιο μαλακά και λιγότερο τσαλακωμένα βοηθώντας στη μείωση του χρόνου σιδερώματος.

tesla info

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΛΥΣΗΣ

Αυτή η επιλογή σου επιτρέπει να προγραμματίσεις το πλύσιμο των ρούχων σου σε 3, 6, 9 ή 12 ώρες. Μόλις φτάσει η επιλεγμένη ώρα, το πλυντήριο θα ξεκινήσει αυτόματα την λειτουργία του κύκλου που έχεις προγραμματίσει.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Ψάχνεις έναν τρόπο να αποτρέψεις τα παιδιά σου να ασχολούνται με τις ρυθμίσεις της συσκευής; Με τη λειτουργία Child Lock έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

tesla info

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

Χρησιμοποιήσε αυτόν τον κύκλο πλυσίματος για ρούχα που στεγνώνουν γρήγορα - ιδανικό για ακρυλικά υφάσματα ή μικρά ρούχα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον στέγνωμα.

ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ

Αυτός ο κύκλος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να στεγνώνει σεντόνια και παρόμοια υφάσματα μεγάλου μεγέθους.

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

Θέλεις περισσότερο έλεγχο στη διαδικασία στεγνώματος; Χρησιμοποιήσε τη ρύθμιση έντασης για να ρυθμίσεις το επίπεδο στεγνώματος που επιθυμείς. Κάθε επίπεδο χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα.

tesla info

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ

Έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που σε βολεύει να χρησιμοποιείς τακτικά; Αποθήκευσέ το στο My Cycle και θα βρίσκεται στις άμεσες επιλογές σου.

tesla info

ΜΑΛΛΙΝΑ

Χρειάζεται πλύσιμο το αγαπημένο σου μάλλινο πουλόβερ; Χρησιμοποιήσε αυτό το ιδιαίτερα απαλό πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη συρρίκνωση των ρούχων χάρη στα μεγαλύτερα διαλείμματα κατά τη διάρκεια του κύκλου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χωρητικότητα για Στέγνωμα
8 kg
Technology
Συμπύκνωση υδρατμών με αντλία θερμότητας
Ενεργειακή κλάση
A++
Διαστάσεις (Π×Β×Υ) (mm)
595 x 640 x 845
Oθόνη Ενδείξεων
Ναι
Προγράμματα
16
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι (24 ώρες)
Επίπεδο Θορύβου db (Στέγνωμα)
69 dB
Χρώμα
Λευκό
Water tank position
Πάνω Μέρος

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή