ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΙΝΗΤΡΟ: 9 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 min 06.01.2022

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΙΝΗΤΡΟ: 9 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

Το κίνητρο, η μουσική και το ευχάριστο περιβάλλον είναι τα κλειδιά για μία καλή προπόνηση ή ακόμα και για τις δουλείες του σπιτιού!

Κάποια στιγμή όλοι αναζητούμε τη μαγική λύση που θα μας ενεργοποιήσει ώστε να ξεκινήσουμε ξανά την γυμναστική ή θα μας παρακινήσει για να ασχοληθούμε ξανά με τις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού.
Πολλές φορές εισάγοντας μικρές αλλαγές στην ρουτίνα που ακολουθούμε είναι αρκετό για να μας βοηθήσει να κάνουμε μία επανεκκίνηση και να ασχοληθούμε ξανά με περισσότερο ενδιαφέρον και ενέργεια σε μία ή περισσότερες δραστηριότητες.

Εκτός από τις προπονήσεις ή το πλύσιμο των ρούχων, είναι πολύ σημαντικό να βρεις τη μουσική που θα σε παρακινήσει.

Εμείς μπορούμε να σου προτείνουμε κάποια τραγούδια που μπορείς να συμπεριλάβεις στην playlist της καθημερινότητάς σου. Αυτά είναι και κάποια από τα τραγούδια που παρακινούν τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για μια πιο παραγωγική, αποτελεσματική αλλά και διασκεδαστική προπόνηση.

Playlist από του παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Howard Sant Roos:Essence“ (Wizkid), „Sweet One“ (Wizkid), „Practice what you preach“ (Barry White)

Jeremy Evans:Smoking out the window“ (Bruno Mars), „You will win“ (Jekalyn Carr), „Believe it“ (Rihanna)

Nemanja Nedović:Champagne Poetry“ (Drake), „95 South“ (J.Cole)

Okaro White:Kodak“ (Super Gremlin)

 

Βάλε τη μουσική στη ζωή σου, προσπάθησε να πολλαπλασιάσεις τα κίνητρα για προπόνηση, τρέξιμο, περπάτημα, ή την ενασχόληση σου με τις δουλειές του σπιτιού και ζήσε με υγεία σε ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι!

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή