ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;
Χρόνος ανάγνωσης: 3 min 17.01.2023

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;

Ο χειμώνας έφτασε και αυτό που θα χρειαστούμε όλοι από εδώ και πέρα είναι μία άμεση, εύκολη και με χαμηλό κόστος λύση για τη θέρμανση του χώρου μας.

Έχουμε την ιδανική λύση! Ένα κλιματιστικό Inverter που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, όχι μόνο επειδή λειτουργεί αποτελεσματικά, αλλά και επειδή η τεχνολογία του εξυπηρετεί στην πιο οικονομική λειτουργία του. Δες παρακάτω πως να επιλέξεις το σωστό μοντέλο, πόσο οικονομική είναι αυτή η επιλογή θέρμανσης και τι πλεονεκτήματα προσφέρει.

 Τι είναι τα κλιματιστικά Inverter και πως λειτουργούν;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;Τα κλιματιστικά Inverter είναι συσκευές προηγμένης τεχνολογίας πολύ πιο αποδοτικές από τα συμβατικά κλιματιστικά καθώς καταναλώνουν περίπου 30% λιγότερη ενέργεια. Η τεχνολογία Inverter δηλώνει τη λειτουργία του συμπιεστή, ο οποίος είναι πάντα αναμμένος αλλά καταναλώνει μόνο όση ενέργεια χρειάζεται. Με αυτό τον τρόπο, ο συμπιεστής καταναλώνει λιγότερο ρεύμα και μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο, κάτι που αντανακλάται σε χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος. Όταν αγοράζεις ένα κλιματιστικό Inverter, πρόσεξε την ετικέτα ενεργειακής απόδοσης ώστε η σήμανση της ενεργειακής κλάσης να αναγράφει A+++ ή A++.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης με κλιματιστικό;

Εκτός από το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης ενέργειας, το κύριο χαρακτηριστικό ενός Inverter κλιματιστικού είναι η πολύ γρήγορη απόδοση στη θέρμανση. Ένα κλιματιστικό Inverter αρχίζει να παράγει θερμότητα αμέσως μετά την ενεργοποίησή του, χωρίς να χρειάζεται να προ-θερμανθεί.

Επιπλέον πλεονεκτήματα

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;Άνεση. Με ένα κλιματιστικό Inverter μπορείς να θερμάνεις τον χώρο σου χωρίς κούραση, ταλαιπωρία, ή προγραμματισμό για αγορές πρώτων υλών όπως ξύλα, πετρέλαιο κτλ. Έτσι, θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αθόρυβη λειτουργία. Τα κλιματιστικά Inverter διαθέτουν αθόρυβη λειτουργία και είναι λιγότερο θορυβώδη από τα συμβατικά κλιματιστικά.

Fresh air. Δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τη φρεσκάδα του αέρα γιατί τα νέα μοντέλα κλιματιστικών Tesla επιτρέπουν την εισροή αέρα έως και 30 m3/h από το εξωτερικό περιβάλλον για την ανανέωση της ατμόσφαιρας του χώρου σου! Έχουν ακόμα αντιβακτηριδιακή φόρμουλα που παρέχει πρόσθετη βοήθεια στην εξάλειψη των επιβλαβών μικροοργανισμών.

Μεγάλη διάρκεια ζωής. Λειτουργούν χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια, εφόσον τα τοποθετήσεις σωστά και τα συντηρείς τακτικά.

Πλήρωσε όσο το χρησιμοποιείς. Είναι μόνο στο χέρι σου το πόσο θα σου κοστίσει η λειτουργία τους καθώς εσύ καθορίζεις πότε και για πόση ώρα θα είναι σε λειτουργία. Με σωστό προγραμματισμό και χρήση θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα σε σχέση με άλλους τρόπους θέρμανσης.

Πιθανή πρόσθετη εξοικονόμηση. Εάν χρησιμοποιείς τις συσκευές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια μόνο τις ώρες ή τις περιόδους όπου η ηλεκτρική ενέργεια έχει χαμηλότερη χρέωση, θα εξοικονομείς ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.

Πόσο χώρο μπορεί να θερμάνει το κλιματιστικό;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;Επίλεξε το μοντέλο του κλιματιστικού σου ανάλογα με το μέγεθος του χώρου που θέλεις να καλύπτει. Είναι απλό, για μεγαλύτερο χώρο επίλεξε ένα κλιματιστικό με μεγαλύτερη απόδοση και το αντίστροφο. Η χωρητικότητα του κλιματισμού υποδεικνύεται με BTU (Βρετανικές θερμικές μονάδες).

  • Για ένα δωμάτιο έως 35 m2, η χωρητικότητα των 9.000 BTU είναι επαρκής.
  • Από 35 m2 έως 60 m2 μπορείς να επιλέξεις χωρητικότητα000 BTU.
  • Από 60 m2 έως 80 m2, κλιματιστικό χωρητικότητας 18.000 BTU.
  • Για χώρο από 80 m2 έως 110 m2, επίλεξε μία συσκευή χωρητικότητας 24.000 BTU.

Αναζήτησε τα κλιματιστικά Inverter της Tesla και πρόσφερε σε εσένα και τους αγαπημένους σου ένα ζεστό σπίτι και οικονομική θέρμανση.

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή