TV Serija 9 - 55S906BUS ZVUK KOJI OSVAJA

Tesla televizor sa certifikovanim Android TV 10 operativnim sistemom i integrisanim soundbar-om na prednjoj strani: nova dimenzija audiovizuelnog uživanja!

Rezolucija UHD
Smart OS Android TV
Boja Crna
Veličina ekrana 55
tesla info

Tesla Android TV

Tesla ponosno predstavlja najnoviji Android TV u svom asortimanu – model S906, sa najboljim performansama do sada, u čak četiri dijagonale od 43, 50, 55 i 65 inča. Tesla S906 je i prvi Tesla televizor sa sertifikovanim Android TV 10 operativnim sistemom i integrisanim soundbar-om na prednjoj strani - za potpuno novu dimenziju audiovizuelnog uživanja!

tesla info

Elegancija dobrih vibracija

Da li znate kako je biti u samom središtu zvuka? Tesla S906 osvojiće vas još izraženijim tonovima niske frekvencije uz DTS podršku: uz surround efekat i integrisani soundbar, zvuk postaje još čistiji i jasniji. Popustite ton i prepustite se pravom uživanju - jednostavnim bluetooth povezivanjem ovaj TV možete koristiti čak i kada je ekran ugašen, i to kao eksterni zvučnik.

Živopisni vizuali

Osim odličnog zvuka, za pravi ugođaj u gledanju televizije zaslužni su Direct LED ekran i Ultra HD rezolucija. Procesor novije generacije obezbjeđuje bolje korisničko iskustvo, brže instaliranje aplikacija i kvalitetnu sliku bez sjeckanja i kočenja. S906 donosi kristalno jasne i žive boje: MPEG smanjenje šuma automatski „čisti“ prikaz, za najbolje grafičke kvalitete do sada uz HDR10 / HLG.

Definicija stila

Dok se audiovizuelnim kvalitetom izdvaja, Tesla S906 se u nekim aspektima savršeno uklapa: na primjer, u svaki stil vaše dnevne sobe! Izuzetno tanak ekran, minimalistički dizajn i spušteno postolje ovog televizora donose dašak elegancije u svaku prostoriju - u centru pažnje kada je uključen, a neprimjetan kada vam je to potrebno.

tesla info

5GHz WiFi

Iskoristite sve mogućnosti svog WiFi rutera i sav potencijal svog pametnog televizora: Tesla S906 dolazi sa podrškom za 5GHz WiFi mreže. Uživajte u 4K streaming-u, uz stabilniju vezu i daleko veću brzinu Interneta. Unaprijeđen interfejs omogućuje vam i lako pristupanje podešavanjima televizora u bilo kojoj aplikaciji.

Ugrađen Chromecast

Chromecast vam omogućuje da gledate svoje omiljene programe, filmove, serije i druge sadržaje na najvećem ekranu, u samo par poteza ih prebacujući sa drugih pametnih uređaja. Na ovaj način možete da veoma jednostavno kontrolišete televizor sa bilo kog mjesta u kući!

Bluetooth daljinski upravljač

Jednom kada povežete svoj bluetooth daljinski upravljač sa TV-om, možete da koristite glasovno upravljanje i zadajete komande čak i kada upravljač nije usmjeren ka uređaju. Mijenjajte kanale, zaustavite film, ili promijenite muziku iz bilo koje sobe u kojoj se zateknete.

tesla info

Bluetooth uređaji

TV kao eksterni bluetooth zvučnik je sjajna opcija, ali možete uploviti u svijet uživanja u omiljenim akcionim sadržajima ili muzici čak i onda kada ne želite da ga dijelite sa drugima. Lako povežite bluetooth slušalice na Tesla S906, kao i druge korisne bluetooth uređaje poput zvučnika, miša, tastature, gamepad-a…

Google Assistant na Android TV-u

Pametni asistent više nije uobičajen samo za pametni telefon: sada možete da pitate i svoj veliki ekran manje-više sve što vas zanima. Pritisnite dugme mikrofona na daljinskom upravljaču, i uz Google Assistant pronađite informacije o saobraćaju ili vremenu, pretražujte net, puštajte ili pauzirajte omiljene filmove i serije.

Google Play Store

Otvorite svijet neograničenih zabavnih mogućnosti sa preinstaliranim zvaničnim Google Play Store-om i pristupom ka više od 5000 aplikacija napravljenih za Android TV operativni sistem! Uz unaprijed instalirane Google Play Games, Google Play Movies & TV i Google Assistant, licencirani Android TV podržava i zvanične Android TV Netflix, HBO GO i Amazon Prime video aplikacije.

tesla info

Integracija sa Google Home

Vaš Tesla S906 je kompatibilan sa cijelim Google ekosistemom, uključujući i Google Home. Upravljajte bilo kojim smart home uređajem koristeći preinstalirani Google Assistant; uključite svijetla, smanjite grijanje, i koristite mnoge druge zanimljive mogućnosti.

Lako inicijalno podešavanje

Sinhronizacija Google naloga čini inicijalno podešavanje nikad lakšim uz pametni telefon ili tablet. Nema potrebe da ponovo upisujete šifre za WiFi, YouTube, Netflix i druge aplikacije: zabava bez ikakvog napora!

Mogućnost proširenja interne memorije

Treba vam više prostora za aplikacije i druge sadržaje na TV-u? Jednostavno povežite USB, koji će se ponašati kao interna ili mobilna skladišna jedinica.

Igrice na velikom ekranu

Uz Android TV, mogućnosti za opuštanje su bezbrojne. Povežite svoj gamepad, instalirajte omiljenu igricu i uživajte u virtuelnim avanturama na najvećem ekranu u kući!

Tehničke specifikacije

Rezolucija
UHD
Smart OS
Android TV
Boja
Crna
Veličina ekrana
55
Serija
S906
Model
55S906BUS
Tjuner
DVB-T/T2/C/S/S2
Kontrast
9788:1
Ugao gledanja
178°/178°
Jačina zvučnika
2x12W
HDMI
3
USB
2
HDR10
Da
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh