SAVRŠENA TEMPERATURA ZA SAVRŠEN UKUS VINA
Vrijeme čitanja: 2 min 08.05.2023

SAVRŠENA TEMPERATURA ZA SAVRŠEN UKUS VINA

Za ljubitelje vina, uživanje u čaši omiljenog vina je poput rituala koji uključuje sve aspekte odabira pravog vina, njegovog otvaranja, posluživanja i uživanja u njegovoj boji, mirisu i ukusu. A ako imate nekog u svom životu ko voli vino, nema boljeg poklona od nečega što će im omogućiti da uživaju u ovom ritualu na još bolji način.

Tu na scenu stupa Tesla RW091M wine cooler – moderni i stilizovani frižider za vino koji je idealan poklon za svakog ljubitelja vina. Sa svojim elegantnim dizajnom, ovaj cooler neće samo sačuvati vaše omiljene boce vina na savršenoj temperaturi, već će istovremeno dodati i izgleda i stila vašem prostoru.

Pustite svoja čula da uživaju u aromama i ukusima omiljenog vina na najbolji način uz pomoć ovog modernog frižidera za vino.

Ovaj wine cooler ima kapacitet od 34 boce i pruža mogućnost podešavanja temperature između 5 i 18 stepeni Celzijusa, što znači da je idealan za čuvanje različitih vrsta vina. Dodatno, ova vinoteka poseduje sistem kontrole temperature, koji vam omogućava podešavanje temperature prema vašim željama. Ova funkcija je ključna za održavanje vašeg vina na optimalnoj temperaturi, što garantuje da ćete uživati u ukusnijoj i bogatijoj čaši vina svaki put.

Polica za vina

Tesla RW091M wine cooler ima moderan i atraktivan dizajn, što ga čini savršenim za bilo koju prostoriju u vašem domu. Takođe ima vrata od dvostrukog stakla, što omogućava bolju izolaciju i održavanje konstantne temperature unutar uređaja.

Ova vinoteka poseduje prelijepo plavo LED osvjetljenje koje stvara savršenu atmosferu za uživanje u vašem omiljenom čaši Chardonnay-a. Police, napravljene od prirodnog drveta, jednostavno i elegantno prikazuju vašu kolekciju, savršeno se uklapajući sa svim vašim vinima.

Polica za vina

Još jedna prednost ovog wine coolera je njegova tiha funkcija rada. Zahvaljujući modernoj tehnologiji koju koristi, ovaj model radi gotovo bez ikakvog buke, što ga čini idealnim za bilo koju prostoriju u vašem domu.

Uređaj takođe poseduje UV zaštitu, što je od izuzetne važnosti za zaštitu vašeg vina od štetnih sunčevih zraka i očuvanje njegovog kvaliteta. Sa Tesla wine coolerom, vaša vinska kolekcija će uvek biti zaštićena i spremna za uživanje.

Ukratko, Tesla RW091M wine cooler je odličan proizvod koji pruža visok nivo performansi, estetiku i funkcionalnost. Bilo da ga kupujete za sebe ili kao poklon za nekoga, ovaj wine cooler će sigurno biti cijenjen i koristan dodatak svakoj vinskoj kolekciji.

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh