Obavještenje o opozivu staklokeramičke ploče HV6400TB
Vrijeme čitanja: 2 min 09.03.2023

Obavještenje o opozivu staklokeramičke ploče HV6400TB

Beograd, mart 2023.

Kompanija Comtrade Distribution d. o. o. Podgorica obavještava potrošače i druge korisnike da je, u cilju obezbjeđenja najvišeg nivoa sigurnosti svojih kupaca, donijela odluku o sprovođenju dobrovoljnog postupka opoziva i povlačenja sa tržišta serija 3700022206****** i  3700022208****** modela HV6400TB Tesla staklokeramičke ploče za kuvanje, zbog potencijalnog rizika od pregrijavanja grejnih ploča i požara.

Imajući u vidu gore navedeno, kompanija Comtrade Distribution d. o. o. Beograd poziva sve potrošače i druge korisnike koji su u prethodnom periodu kupili Tesla staklokeramičke ploče modela HV6400TB, serija 3700022206****** i 3700022208****** da prestanu da koriste ove uređaje i iste dostave trgovcu kod koga su kupili sporni uređaj ili ovlašćenom servisu radi daljeg zbrinjavanja. Svim potrošačima koji izvrše povraćaj ovog modela uređaja navedenih serijskih brojeva biće refundirani troškovi kupovine istih u cjelosti, a za ostvarivanje ovih prava potrošači nijesu u obavezi da dostave dokaz o kupovini (račun).

Tesla razvija svoje proizvode pridržavajući se striktnog programa procjene rizika i testiranja proizvoda, kako bismo se uvjerili da naši proizvodi ispunjavaju sve zahtjeve predviđene važećim propisima i najviše standarde kvaliteta. U postupku unutrašnje kontrole kvaliteta proizvodnje utvrdili smo da pojedini primjerci staklokeramičkih ploča za kuvanje pomenutog modela, pokazuju tendenciju da funkcionišu izvan očekivanih kriterijuma i proizvodnih standarda, usled čega je kompanija Comtrade Distribution d. o. o. Beograd, kao društveno odgovorna kompanija, koja na prvo mjesto stavlja bjezbjednost i zadovoljstvo svojih kupaca, i donijela odluku o dobrovoljnom opozivu i povlačenju gorenavedenog modela uređaja sa predmetnim serijskim brojevima.

Za sve dodatne informacije, pozivamo vas da nam se obratite pozivom na broj telefona 020 212 335 ili putem imejl adrese distribution.me@comtrade.com

 

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh