Σειρά Τηλεόρασης 3 - 50M325BUS Ζώντας τη ζωή με το VIDAA.

Η νέα τηλεόραση Tesla με το λειτουργικό σύστημα VIDAA σας προσφέρει μόνο ένα κλικ όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε!

Ανάλυση οθόνης UHD
Λειτουργικό σύστημα VIDAA OS
Χρώμα Μαύρο
Μέγεθος Οθόνης 50
tesla info

ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Θέλετε μια τηλεόραση που ανταποκρίνεται αμέσως σε κάθε σας εντολή; Η νέα τηλεόραση Tesla παρέχει γρήγορη και ομαλή λειτουργία χάρη στην υψηλής ποιότητα υλικού και τη βελτιστοποίηση του λειτουργικού συστήματος VIDAA OS. Οι εφαρμογές λειτουργούν ομαλά, εξαιρετικά γρήγορα, χωρίς σφάλματα ή προβλήματα, ενώ η μετάβαση μεταξύ τους διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα. Απολαύστε εξαιρετική απόδοση, με γρήγορες και εύκολες ρυθμίσεις ήχου και εικόνας σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

tesla info

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

"Προσαρμοσμένη Εμπειρία" θα μπορούσε να είναι ένα άλλο όνομα για αυτό το μοντέλο Tesla. Κάντε την αρχική οθόνη δική σας, προσαρμόστε την σε όλες σας τις ανάγκες και απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχομένου στην τηλεόραση! Αναδιοργανώστε εύκολα τα εικονίδια και τις εφαρμογές, διαγράψτε αυτά που δεν χρειάζεστε και προσθέστε εκείνα που θέλετε! Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια στην αρχική οθόνη και να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή με ένα μόνο κλικ.

ΈΝΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Αν ψάχνετε μια τηλεόραση με εξαιρετικές λειτουργίες και χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, το μοντέλο VIDAA OS μπορεί να είναι η κατάλληλη λύση για εσάς καθώς όλες οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες πολύ γρήγορα και εύκολα. Επίσης, αυτό το μοντέλο είναι εξαιρετικό για όσους απολαμβάνουν τα παραδοσιακά τηλεοπτικά κανάλια αλλά ταυτόχρονα τους αρέσει να χρησιμοποιούν δημοφιλείς εφαρμογές και πλατφόρμες περιεχομένου.

tesla info

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΩΝ Ή ΘΥΡΩΝ

Η λειτουργία ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ή διαμερισμάτων, αλλά και για γονείς με μικρά παιδιά. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να κλειδώνετε ορισμένες εφαρμογές, επιλογές, εισόδους ή ακόμα και θύρες στη συσκευή. Για παράδειγμα, μπορείτε να κλειδώσετε τη θύρα HDMI, ώστε τα παιδιά ή οι επισκέπτες του ξενοδοχείου να μην μπορούν να συνδέσουν μια κονσόλα παιχνιδιών χωρίς να το γνωρίζετε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε και να "κλειδώσετε" διάφορες ρυθμίσεις ήχου ή εικόνας.

ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ

Το μοντέλο Tesla VIDAA OS είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εργάζονται στον τομέα της φιλοξενίας και σκέφτονται κάθε λεπτομέρεια. Με τη λειτουργία εμφάνισης πληροφοριών ξενοδοχείου, μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα υποδοχής για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας στην οθόνη – δημιουργώντας μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση! Η επιλογή ιστοσελίδας με τις πληροφορίες του ξενοδοχείου σάς, σας επιτρέπει να ορίσετε να εμφανίζεται αμέσως η επιχειρηματική ιστοσελίδα σας μόλις οι επισκέπτες ενεργοποιήσουν την τηλεόραση.

tesla info

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αυτή η τηλεόραση υποστηρίζει τις περισσότερες από τις δημοφιλείς εφαρμογές: Netflix, Amazon Prime, Disney+, Deezer, YouTube, YouTube Kids, EON TV... Απολαύστε το χαρακτηριστικό Miracast, το οποίο σάς επιτρέπει να "μεταφέρετε" την εικόνα από ένα τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή στη μεγάλη οθόνη, να κάνετε εύκολες αναζητήσεις επί της οθόνης και να χρησιμοποιήσετε όλες τις εφαρμογές του κινητού σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ανάλυση οθόνης
UHD
Λειτουργικό σύστημα
VIDAA OS
Χρώμα
Μαύρο
Μέγεθος Οθόνης
50
Σειρά
M325
Μοντέλο
50M325BUS
Τύπος δέκτη
DVB-T/T2/C/S/S2
Αντίθεση
5200:1
Οπτική γωνία
170°/170°
Ισχύς ήχου
2X10W ηχεία κουτιού
HDMI
3
USB
2
HDR10
Ναι

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή