Τηλεόραση Series 6 - 43K625BUS Απλή και εύκολη στη χρήση, όπως κάθε τηλεόραση θα έπρεπε να είναι.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε οποιοδήποτε μέγεθος επιλέξεις, τέλεια από κάθε γωνία, χωρίς καμένα pixels. Αυτές είναι οι τηλεοράσεις Tesla!

Ανάλυση οθόνης UHD
Λειτουργικό σύστημα webOS 5
Χρώμα Μαύρο
Μέγεθος Οθόνης 43
tesla info

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ WEBOS

Το webOs είναι ένα έξυπνο λειτουργικό σύστημα τηλεόρασης βασισμένο σε LINUX, το οποίο δημιουργήθηκε για να σου προσφέρει μία εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία. Υποστηρίζει DTS, Dolby Audio, HDR, HLG καθώς και κορυφαίες εφαρμογές όπως Netflix, YouTube, Prime video κ.α. Επίσης, με τη λειτουργία του «Πίνακα Ελέγχου Αρχικής Οθόνης» μπορείς εύκολα να εντοπίσεις και διαχειριστείς όλες τις εισόδους, τις ρυθμίσεις αλλά και τις συνδεδεμένες συσκευές.

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα Tesla webOS TV θα σε εντυπωσιάσει με τον εκπληκτικό ήχο της, αλλά η εφαρμογή Music Player ανεβάζει την εμπειρία της ακρόασης των αγαπημένων σου μουσικών επιλογών σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Σου επιτρέπει να αναπαράγεις μουσική ακόμα και όταν η οθόνη της τηλεόρασης είναι κλειστή!

tesla info

Magic remote

Χρησιμοποίησε το Magic Remote για να αντικαταστήσεις δύο ή περισσότερα από τα τηλεχειριστήρια που αφορούν την τηλεόραση σου. Μπορείς να κάνεις μεγέθυνση σε σημαντικές λεπτομέρειες, να κάνεις κύλιση στο περιεχόμενο, να χρησιμοποιήσεις πλήκτρα συντόμευσης ή γρήγορης πρόσβασης (ρύθμισε εύκολα να ανοίγουν αυτόματα ορισμένες εφαρμογές με το πάτημα ενός κουμπιού). Για τη διαχείριση συσκευών που είναι συνδεδεμένες στην τηλεόραση (STB, DVD, σύστημα ήχου), το Magic Remote μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ένα ποντίκι υπολογιστή.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ AI

Το ενσωματωμένο σύστημα αναγνώρισης φωνής ThinQ AI υποστηρίζει περισσότερες από 13 διαφορετικές γλώσσες. Από τις επιλογές αναζήτησης έως τις λειτουργίες μενού, μπορείς να αναζητάς οποιαδήποτε πληροφορία, να ελέγχεις την τηλεόραση, να αναπαράγεις μουσική ή να επιλέγεις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές απλώς μιλώντας στο τηλεχειριστήριο.

tesla info

Η ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Σύνδεσε την τηλεόραση με τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σου ασύρματα (Miracast, DLNA) και περιηγήσου στη μεγάλη οθόνη ενώ μπορείς να διαχειριστείς τη συγκεκριμένη συσκευή χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Θέλεις να απολαύσεις το πρόγραμμά που παρακολουθείς δυνατά αλλά τα παιδιά κοιμούνται; Έχεις δύο επιλογές: χρησιμοποίησε ακουστικά Bluetooth απευθείας με την τηλεόραση ή την άνοιξε την εφαρμογή ThinQ, μετέφερε τον ήχο στα ακουστικά του smartphone σου και αύξησε την ένταση!

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Το λειτουργικό σύστημα αυτής της τηλεόρασης, έχει κατασκευαστεί για να ενσωματώνει την απόλαυση παρακολούθησης της παραδοσιακής ζωντανής τηλεόρασης με το τωρινό mainstream διαδικτυακό περιεχόμενο παρέχοντας μια εκπληκτική ισορροπία μεταξύ ζωντανών μεταδόσεων και on-demand προγραμμάτων. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στα ζωντανά χρώματα και την ποιότητα της εικόνας!

tesla info

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Μήπως είσαι multitasking; Τότε αυτή η τηλεόραση Tesla θα σε ενθουσιάσει καθώς έχεις τη δυνατότητα να χωρίσεις την οθόνη ώστε να παρακολουθείς τηλεόραση (ή να παίζεις παιχνίδια από κονσόλα ή υπολογιστή συνδεδεμένο μέσα από HDMI) αλλά και ταυτόχρονα να περιηγείσαι στο Internet. Δημιούργησε εύκολα συντομεύσεις, μετακίνησε τις εφαρμογές και απόκτησε πρόσβαση σε οποιαδήποτε ρύθμιση, ενώ ακόμα μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος, τη γραμματοσειρά ή την θέση των υποτίτλων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ανάλυση οθόνης
UHD
Λειτουργικό σύστημα
webOS 5
Χρώμα
Μαύρο
Μέγεθος Οθόνης
43
Σειρά
K625
Μοντέλο
43K625BUS
Τύπος δέκτη
DVB-T/T2/C/S/S2
Αντίθεση
1100:1
Οπτική γωνία
178°/178°
Ισχύς ήχου
2X10W
HDMI
3
USB
2
HDR10
Ναι

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή