Επαγωγικές εστίες - IC400B Πάρε θέση, ετοιμάσου, μαγείρεψε!

Οι επαγωγικές εστίες της Tesla θα σε εντυπωσιάσουν με την αποτελεσματικότητά τους, αλλά και θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους!

Ισχύς 2000W
Χρώμα Μαύρο
Controller Αισθητήρας Αφής Μετακύλισης
Plate Μαύρο Κρύσταλλο

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΦΗΣ

Για να ρυθμίσεις τη σωστή θερμοκρασία της εστίας , απλώς μετακίνησε το δάχτυλο σου κατά μήκος του χειριστηρίου μέχρι να φτάσεις το επίπεδο που χρειάζεσαι.

tesla info

ΜΑΥΡΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

Η επαγωγική επιτραπέζια εστία της Tesla θα σε εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά της και θα σου δώσει έμπνευση για νέες γαστρονομικές δημιουργίες χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της και την κομψή εστία που διαθέτει, κατασκευασμένη από Μαύρο Κρύσταλλο.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Απλά άγγιξε το εικονίδιο για να ενεργοποιήσεις την επιλογή «Παιδικό Κλείδωμα» ώστε κάθε επόμενη εντολή να ακυρώνεται. Η επιτραπέζια εστία συνεχίζει να λειτουργεί σύμφωνα με την τελευταία εντολή πριν κλειδωθεί. Ένα άγγιγμα τριών δευτερολέπτων είναι το μόνο που χρειάζεται για να την ξεκλειδώσεις.

tesla info

8 ΕΠΙΠΕΔΑ ΙΣΧΥΟΣ

Με την επαγωγική επιτραπέζια εστία της Tesla, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 8 διαφορετικά επίπεδα ισχύος εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις τρέχουσες ανάγκες της μαγειρικής σου!

tesla info

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ LED

Παρακολούθησε όλες τις σημαντικές πληροφορίες χάρη στην απλή αλλά και κομψή ψηφιακή οθόνη LED. Οι επαγωγικές επιτραπέζιες εστίες Tesla διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και έχουν σχεδιαστεί για ασφαλές και νόστιμο μαγείρεμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ισχύς
2000W
Χρώμα
Μαύρο
Controller
Αισθητήρας Αφής Μετακύλισης
Plate
Μαύρο Κρύσταλλο
Auto shut off in 1 minute without Vesse
Ναι
Μέγεθος πλάκας
250×250 mm
Size of the heating zone
200 mm
Working temperature Low
80 ºC
Working temperature High
240 °C
Power Levels
8
Over Heat Protection
Ναι
Voltage Protection
Ναι
Overcurrent Protection
Ναι
Intelligent Cooking Program
9
Child Safety Lock
Ναι
Βάρος
2,17 kg

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή