Ηλεκτρική Σκούπα χωρίς Σακούλα - BGL400BR Καμία σακούλα, κανένα πρόβλημα

Επίλεξε σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες Tesla, χωρίς σακούλα, για μια εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού και όλες τις χρήσιμες λειτούργιες μιας παραδοσιακής συσκευής, χωρίς τις σακούλες σκόνης.

Ισχύς 800 W
Ακτίνα λειτουργίας 8 m
Επίπεδο θορύβου (dB) 72
Μοντέλο BGL400BR

ΑΘΟΡΥΒΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ

Τα παραδοσιακά μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών είναι βέβαιο ότι ανταγωνίζονται την αγαπημένη σου τηλεοπτική εκπομπή ή ραδιοφωνικό σταθμό. Οχι πια! Μειώσαμε την έξοδο ήχου στις αθόρυβες συσκευές μας αλλά χωρίς απώλεια απόδοσης.

tesla info

ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Χρησιμοποιώντας κυκλωνική τεχνολογία, αυτή η ηλεκτρική σκούπα Tesla προσφέρει ισχυρή αναρρόφηση για να αφαιρεί τη σκόνη από τα δάπεδα, τα έπιπλα και άλλες επιφάνειές. Μπορεί επίσης να διαχωρίσει μεγάλα και λεπτά σωματίδια, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη απόδοση, λιγότερη απόφραξη και χαμήλη ανάγκη για συντήρηση του φίλτρου.

tesla info

ΠΛΕΝΟΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ HEPA

Με ένα αντιβακτηριακό, πλενόμενο φίλτρο HEPA, αυτή η ηλεκτρική σκούπα βοηθά στη σύλληψη των λεπτών σωματιδίων σκόνης, σκουπίζοντας και καθαρίζοντας αποτελεσματικά το σπίτι σου.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα Tesla έχει μεγάλους τροχούς που βοηθούν στη σταθερότητας της συσκευής ενώ καθαρίζεις το σπίτι σου.

tesla info

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Με μακρύ καλώδιο και σωλήνα, αυτή η ηλεκτρική σκούπα Tesla σου επιτρέπει να καθαρίζεις κάθε σημείο του σπιτιού σου. Επίσης, αυτό το μοντέλο είναι αρκετά ελαφρύ για εύκολο σκούπισμα και αποθήκευση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ισχύς
800 W
Ακτίνα λειτουργίας
8 m
Επίπεδο θορύβου (dB)
72
Μοντέλο
BGL400BR
Χωρητικότητα σακούλας (l)
2,5
Φίλτρο
Πλενόμενο HEPA
Χρώμα
Μαύρο – Κόκκινο - Ασημί
Απορροφητική Ισχύς
Όχι
Επίπεδα ισχύος
Min - Max
Μεταλλικός τηλεσκοπικός σωλήνας
Ναι
Μήκος τηλεσκοπικού σωλήνα
61 cm/ 100 cm
Βάρος
6,60
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
500

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή