Φριτέζα αέρος - AF501BXΜια πιο υγιεινή επιλογή.

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου τραγανές λιχουδιές χωρίς ενοχές, χάρη στην προηγμένη φριτέζα αέρος Tesla, τον ιδανικό σύντροφο στην κουζίνα για υγιεινό μαγείρεμα. Απόλαυσε τη γεύση που αγαπάς με λιγότερο λάδι.

Χωρητικότητα 5 L
Χρώμα Μαύρο - Ανοξείδωτο
Ισχύς 1300 W
Control panel Ψηφιακό
tesla info

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΑΕΡΑ

Η φριτέζα αέρος χρησιμοποιεί την κυκλοφορία ζεστού αέρα για να μαγειρεύει το φαγητό, καθιστώντας το μια υγιεινή επιλογή σε σύγκριση με τον συμβατικό τρόπο τηγανίσματος. Η διαδικασία μαγειρέματος είναι αρκετά γρήγορη, ενώ το φαγητό παραμένει τραγανό και νόστιμο.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΔΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Χάρη στον μεγάλο κάδο της φριτέζα αέρος Tesla, μπορείς εύκολα να μαγειρέψεις αρκετό φαγητό για ολόκληρη την οικογένειά σου ή για μια συγκέντρωση φίλων. Μοιράσου αυτές τις υγιεινές, χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος, συνταγές με όλους!

tesla info

ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

Η οθόνη αφής LED καθιστά εύκολο τον έλεγχο των επιπέδων θερμοκρασίας (60 - 200°C) και του χρόνου μαγειρέματος. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα 12 προεπιλεγμένα προγράμματα ή να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Όρισε τον χρόνο μαγειρέματος και η φριτέζα αέρος Tesla θα απενεργοποιηθεί αυτόματα όταν αυτός λήξει. Μπορείς να ορίσεις το χρονοδιακόπτη έως και 60 λεπτά.

tesla info

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ

Χρησιμοποίησε τη λειτουργία προθέρμανσης για να ζεστάνεις τη φριτέζα ή να αποψύξεις το φαγητό. Ένας ήχος θα ακουστεί όταν η προθέρμανση ολοκληρωθεί. Επίσης, σε επιλεγμένα προγράμματα και για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στο μαγείρεμα, η φριτέζα αέρος μπορεί να σε ειδοποιήσει όταν το φαγητό έχει ψηθεί αρκετά και πρέπει να το γυρίσεις.

tesla info

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Η φριτέζα αέρος Tesla είναι εύκολη στον καθαρισμό χάρη στην επίστρωση της αντικολλητικής επιφάνειας που διαθέτει. Ο κάδος μπορεί να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων. Επίσης, διαθέτει προστασία από την υπερθέρμανση και απενεργοποιείται αυτόματα με την αφαίρεση του κάδου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χωρητικότητα
5 L
Χρώμα
Μαύρο - Ανοξείδωτο
Ισχύς
1300 W
Control panel
Ψηφιακό
Touch screen
Ναι
Temperature control
60-200C (90F-400F)
Time control
0-60 min
Oil-free cooking
Ναι
Preset cooking programs
12
Εύκολο καθάρισμα
Ναι

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή