Στεγνωτήριο - WT8H90MS Κομψά και πανίσχυρα.

Τα στεγνωτήρια Tesla είναι οι κομψοί και εκλεπτυσμένοι ειδικοί στο στέγνωμα, έτοιμοι να στεγνώσουν γρήγορα πολλά ρούχα… με στυλ!

Χωρητικότητα για Στέγνωμα 8 kg
Technology Συμπύκνωση υδρατμών με αντλία θερμότητας
Ενεργειακή κλάση A+++
Διαστάσεις (Π×Β×Υ) (mm) 595 x 640 x 845
tesla info

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας κάνει το στεγνωτήριο σου πιο αποδοτικό, το βοηθά να λειτουργεί πιο γρήγορα, εξοικονομεί ενέργεια και είναι πιο φιλικό ως προς το περιβάλλον έχοντας χαμηλότερη κατανάλωση. Αυτό το σύστημα μπορεί να επαναχρησιμοποιήσει τη θερμότητα που παράγεται κατά τη διαδικασία του στεγνώματος ενώ ελέγχει επίσης τη θερμοκρασία, διατηρώντας τη κάτω από τους 50°C μέσα στον κάδο, ώστε να προστατεύει τα ρούχα.

tesla info

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ

Η λειτουργία “Clean & Safe” ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος, ενώ το σύστημα Hygiene Pro βοηθά στο να διατηρεί τα ρούχα σου καθαρά. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου, ο κάδος διατηρεί τη θερμοκρασία για περισσότερα από 30 λεπτά ώστε να βοηθά στην απολύμανση. Ακόμη, ο κάδος θα περιστρέφεται μία στο τόσο για ορισμένο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου, προκειμένου να αποφευχθούν τσακίσεις.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΛΙΝΩΝ

Αυτή η συσκευή Tesla διαθέτει πιστοποιημένο πρόγραμμα από την “The Woolmark Company” ειδικά για το στέγνωμα μάλλινων ρούχων, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά σε ευαίσθητα ρούχα. Αυτό βέβαια ισχύει πάντα λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες της ετικέτας του ενδύματος, καθώς και της συσκευής.

tesla info

ΑΘΟΡΥΒΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Εάν έχεις συνηθίσει να στεγνώνεις τα ρούχα σου το βράδυ, ή απλώς θέλεις η συσκευή σου να είναι πιο αθόρυβη από ότι συνήθως, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα νυχτερινής λειτουργίας. Μόλις ενεργοποιηθεί, η ταχύτητα περιστροφής θα μειωθεί, ο κάδος θα περιστρέφεται πιο απαλά και η ποσότητα αέρα μέσα του περιορίζεται, γεγονός που καθιστά τη λειτουργία αθόρυβη καθ’όλη τη διάρκεια του κύκλου.

ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ

Το LED φως που υπάρχει στο εσωτερικό του κάδου είναι μία επιπλέον προσθήκη που σε διευκολύνει να δεις εάν έχεις βγάλει όλα τα ρούχα ή εάν κάποια ρούχα έχουν παραμείνει μέσα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείς πως βρέθηκε να στεγνώνει μία χρωματιστή κάλτσα με τα λευκά.

tesla info

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κουμπιά, οι οθόνες αφής αντέχουν περισσότερο στο χρόνο και βελτιώνουν το χειρισμό και την αισθητική της συσκευής. Επίσης, η ψηφιακή οθόνη LED σε βοηθά να παρακολουθείς στενά τη διαδικασία στεγνώματος, να προκαθορίζεις την ώρα έναρξης, να παρακολουθείς όλες τις σημαντικές πληροφορίες του κύκλου και να απολαμβάνεις πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χωρητικότητα για Στέγνωμα
8 kg
Technology
Συμπύκνωση υδρατμών με αντλία θερμότητας
Ενεργειακή κλάση
A+++
Διαστάσεις (Π×Β×Υ) (mm)
595 x 640 x 845
Oθόνη Ενδείξεων
Ναι
Προγράμματα
14
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι (24 ώρες)
Επίπεδο Θορύβου db (Στέγνωμα)
66 dB
Χρώμα
Ασημί

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή