Πλυντήριο άνω φόρτωσης - WL71291M Χωράνε παντού

Πιάνουν λιγότερο χώρο και είναι υπέροχα πρακτικά. Τα πλυντήρια άνω φόρτωσης Tesla είναι ιδανικά για περιορισμένους χώρους.

Ύψος 875
Βάθος 610
Πλάτος 400
Χωρητικότητα Πλύσης 7.5 kg
Στροφές 1200
Ενεργειακή κλάση C
Διαστάσεις (Π×Β×Υ) (mm) 400 x 610 x 875
tesla info

Inverter Μοτέρ

Αυτό το πλυντήριο ρούχων Tesla διαθέτει Brushless DC Inverter Μοτέρ, ο οποίος εξοικονομεί έως και 70% ενέργεια, μειώνει τα επίπεδα θορύβου κατά 10,4% και διαρκεί για περισσότερο από 10 χρόνια. Επιλέξτε αυξημένη ενεργειακή απόδοση και μικρότερο μέσο χρόνο πλύσης με αυτή τη γρήγορη, αθόρυβη και αξιόπιστη συσκευή!

tesla info

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΛΥΣΗΣ

Αυτή η επιλογή σου επιτρέπει να προγραμματίσεις το πλύσιμο των ρούχων σου σε 3, 6 ή 9 ώρες. Μόλις φτάσει η επιλεγμένη ώρα, το πλυντήριο θα ξεκινήσει αυτόματα την λειτουργία του κύκλου που έχεις προγραμματίσει.

tesla info

ΠΡΟΠΛΥΣΗ

Έχεις πολύ βρώμκα ρούχα με επίμονους λεκέδες; Αυτό πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα εάν χρησιμοποιείς την λειτουργία πρόπλυσης.

ΕΞΤΡΑ ΞΕΒΓΑΛΜΑ

Με τη λειτουργία Extra Rinse, ξέχασε τα υπολείμματα απορρυπαντικών πάνω στα ρούχα σου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία έκπλυσης - απαραίτητο για παιδιά και άτομα με δερματικές ευαισθησίες.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Ψάχνεις έναν τρόπο να αποτρέψεις τα παιδιά σου να ασχολούνται με τις ρυθμίσεις της συσκευής; Με τη λειτουργία Child Lock έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΥΣΗ 15'

Αυτός ο σύντομος κύκλος πλύσης είναι ιδανικός για μικρές ποσότητες ελαφρώς βρώμικων ρούχων. Σου εξοικονομεί χρόνο και χρήμα,πλένοντας τα ρούχα σε μόλις 15'.

tesla info

ΜΑΛΛΙΝΑ

Χρειάζεται πλύσιμο το αγαπημένο σου μάλλινο πουλόβερ; Χρησιμοποιήσε αυτό το ιδιαίτερα απαλό πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη συρρίκνωση των ρούχων χάρη στα μεγαλύτερα διαλείμματα κατά τη διάρκεια του κύκλου.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΔΟΥ

Αυτή η λειτουργία αποστειρώνει τον κάδο του πλυντηρίου στους 90 βαθμούς. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να τοποθετήσεις μια ποσότητα προϊόντος με βάση το χλώριο στον κάδο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χωρητικότητα Πλύσης
7.5 kg
Στροφές
1200
Ενεργειακή κλάση
C
Διαστάσεις (Π×Β×Υ) (mm)
400 x 610 x 875
Oθόνη Ενδείξεων
Ναι
Προγράμματα
16
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι (24 ώρες)
Χρώμα
Λευκό
Επίπεδο Θορύβου db (Τέλος Πλύσης)
80

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή