Πλυντήρια άνω φόρτωσης - WF71261M Χωράνε εκεί που θέλετε

Πιάνουν λιγότερο χώρο αλλά προσφέρουν μεγαλύτερη πρακτικότητα: Τα πλυντήρια άνω φόρτωσης Tesla είναι ιδανικά αν έχετε περιορισμένο χώρο.

Ύψος 850
Βάθος 400
Πλάτος 595
Χωρητικότητα Πλύσης 7 kg
Στροφές 1200
Βάθος (cm) 40
Ενεργειακή κλάση D

ΕΞΤΡΑ ΞΕΒΓΑΛΜΑ

Με τη λειτουργία Extra Rinse, ξεχάστε τα υπολείμματα απορρυπαντικών πάνω στα ρούχα σας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία έκπλυσης - απαραίτητο για παιδιά και άτομα με δερματικές.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΥΣΗ 15 '

Αυτός ο σύντομος κύκλος πλύσης είναι ιδανικός για μικρές ποσότητες ελαφρώς βρώμικων ρούχων. Σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα,πλένοντας τα ρούχα σε μόλις 15'.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τα πλυντήρια μας σας επιτρέπουν να επιλέξετε την ταχύτητα με την οποία περιστρέφεται ο κάδος κατά το ξέπλυμα - απλά επιλέξτε το σωστό ανάλογα με τον το υλικό των ρούχων.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Ψάχνετε έναν τρόπο να αποτρέψετε τα παιδιά σας να ασχολούνται με τις ρυθμίσεις της συσκευής; Με τη λειτουργία Child Lock έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

tesla info

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΛΥΣΗΣ

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το πλύσιμο των ρούχων σας σε 3, 6 ή 9 ώρες. Μόλις φτάσει η επιλεγμένη ώρα, το πλυντήριο θα ξεκινήσει αυτόματα την λειτουργία του κύκλου που έχετε προγραμματίσει.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΔΟΥ

Αυτή η λειτουργία αποστειρώνει τον κάδο του πλυντηρίου στους 90 βαθμούς. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να τοποθετήσετε μια ποσότητα προϊόντος με βάση το χλώριο στον κάδο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χωρητικότητα Πλύσης
7 kg
Στροφές
1200
Βάθος (cm)
40
Ενεργειακή κλάση
D
Διαστάσεις (Π×Β×Υ) (mm)
595 x 400 x 850
Oθόνη Ενδείξεων
Ναι
Προγράμματα
23
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι
Χρώμα
Λευκό
Επίπεδο Θορύβου db (Τέλος Πλύσης)
80

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή