Πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης - WF101590M Κομψά και πανίσχυρα.

Τα πλυντήρια ρούχων Tesla είναι οι κομψοί και εκλεπτυσμένοι ειδικοί στο πλύσιμο, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε βρώμικο ρούχο… με στυλ!

Χωρητικότητα Πλύσης 10 kg
Στροφές 1500
Βάθος (cm) 56.5
Ενεργειακή κλάση B
tesla info

Inverter Μοτέρ

Αυτό το πλυντήριο ρούχων Tesla διαθέτει Brushless DC Inverter Μοτέρ, ο οποίος εξοικονομεί έως και 70% ενέργεια, μειώνει τα επίπεδα θορύβου κατά 10,4% και διαρκεί για περισσότερο από 10 χρόνια. Επιλέξτε αυξημένη ενεργειακή απόδοση και μικρότερο μέσο χρόνο πλύσης με αυτή τη γρήγορη, αθόρυβη και αξιόπιστη συσκευή!

tesla info

Μοναδική πλύση και απολύμανση

Η νέα λειτουργία Steam Care που εφαρμόζεται σε επιλεγμένα προγράμματα πλύσης, παράγει ζεστό ατμό που μπορείς να δεις μέσα στον κάδο, και έχει ως αποτέλεσμα τον καλύτερο καθαρισμό αλλά και απολύμανση των ρούχων. Επίσης, η συσκευή αυτή διαθέτει ακόμα ένα πρόγραμμα για την εξάλειψη των όποιων επιβλαβών βακτηρίων, πλένοντας τα ρούχα στη θερμοκρασία των 60 °C για περισσότερο από 30 λεπτά, αλλά και λειτουργία κατά του τσακίσματος.

tesla info

Πρόγραμμα για μάλλινα

Αν σου αρέσει να φοράς μάλλινα, θα ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να πλένεις αυτά τα ρούχα σωστά, έτσι ώστε να μην συρρικνώνονται ή σκίζονται κατά τη διάρκεια της πλύσης. Τα πλυντήρια μας έχουν πιστοποίηση Woolmark, το οποίο σημαίνει ότι είμαστε ειδικοί στην φροντίδα των μάλλινων ρούχων. Χάρη σε ένα ιδιαίτερα απαλό πρόγραμμα πλύσης, με μεγαλύτερες παύσεις, τα αγαπημένα σου ρούχα θα είναι τόσο απαλά και όμορφα όσο όταν τα αγόρασες.

Baby care

Όλοι οι γονείς θα γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζουν σχολαστικά τα βρεφικά και τα παιδικά ρούχα, ώστε να προστατέψουν καλύτερα την υγεία των μικρών παιδιών. Με τη λειτουργία baby care, η εισροή του νερού αυξάνεται κατά τη διάρκεια κάθε ξεβγάλματος για να αφαιρεθούν εντελώς πιθανόν υπολείμματα απορρυπαντικού.

tesla info

Νυχτερινή λειτουργία

Εάν έχεις συνηθίσει να πλένεις τα ρούχα σου το βράδυ ή θέλεις η συσκευή να λειτουργήσει ακόμα πιο αθόρυβα από το συνηθισμένο, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα νυχτερινής λειτουργίας. Μόλις αυτό ενεργοποιηθεί, η ταχύτητα στυψίματος θα μειωθεί και ο κάδος θα περιστρέφεται πιο απαλά, κάνοντας τη λειτουργία αθόρυβη σε όλο τον κύκλο. Μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο, αλλά αξίζει!

Κάδος σε σχήμα διαμαντιού

Σε αυτή τη σειρά επικεντρωθήκαμε στη βελτίωση των κάδων των πλυντηρίων ρούχων της Tesla, ώστε να παρέχουμε επαγγελματική φροντίδα 360° στα ρούχα σου. Το νέο εσωτερικό σχέδιο βοηθά το μηχάνημα να αφαιρεί τους λεκέδες γρήγορα και αποτελεσματικά αλλά και να μειώνει την πιθανότητα του σκισίματος. Επιπλέον, το μηχάνημα διαθέτει μία φωτεινή ένδειξη που θα σου υπενθυμίσει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιήσεις τον αυτοκαθαρισμό του κάδου.

tesla info

Λειτουργία επιπέδου βρωμιάς

Αυτή η χρήσιμη επιλογή βοηθά τα πλυντήρια ρούχων Tesla Onyx να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις του κύκλου με βάση τα επίπεδα βρωμιάς των ρούχων. Ουσιαστικά, αυτή η λειτουργία σου επιτρέπει να δηλώσεις την ποσότητα της βρωμιάς των ρούχων σου έτσι ώστε το πλυντήριο να μπορεί να ρυθμίσει ανάλογα το πρόγραμμα. Για παράδειγμα, εάν δηλώσεις ότι τα ρούχα είναι πολύ λερωμένα, η συσκευή θα παρατείνει το χρόνο πλύσης, θα αυξήσει τις στροφές ανά λεπτό κλπ.

tesla info

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κουμπιά, οι οθόνες αφής διαρκούν περισσότερο, βελτιώνουν την πρόσβαση και τον χειρισμό της συσκευής αλλά και την αισθητική του μηχανήματος. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή Tesla, η ψηφιακή οθόνη LED βοηθά στο να παρακολουθείς στενά τη διαδικασία στεγνώματος, επιτρέπει να προκαθορίζεις την ώρα έναρξης, να παρακολουθείς όλες τις σημαντικές πληροφορίες του κύκλου που έχεις επιλέξει καθώς και να απολαμβάνεις πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χωρητικότητα Πλύσης
10 kg
Στροφές
1500
Βάθος (cm)
56.5
Ενεργειακή κλάση
B
Διαστάσεις (Π×Β×Υ) (mm)
595 x 565 x 850
Oθόνη Ενδείξεων
Yes
Προγράμματα
14
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Yes (24 hours)
Χρώμα
White
Επίπεδο Θορύβου db (Τέλος Πλύσης)
80

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή