Κλιματιστικά Ambient - TT68EXC1-2432IAWΓια μια τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Σχεδιασμένο να βελτιώσει το χώρο σας, το Ambient προσφέρει ένα πλήθος χαρακτηριστικών που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία ψύξης.

Ενεργειακή κλάση A++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu) 24000
Τύπος ψυκτικού R32
Επίπεδο θορύβου 40 dB

ΦΙΛΤΡΟ 3-ΣΕ-1

Με ένα φίλτρο που συνδυάζει πολυφαινόλες, ανιόντα και βιταμίνη C, αυτό το κλιματιστικό της Tesla μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την ποσότητα σκόνης, αλλεργιογόνων και επιβλαβών μικροοργανισμών στον αέρα.

tesla info

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Ο οπίσθιος φωτισμός LCD κάνει τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου να ανάβουν κάθε φορά που τα πατάτε: μια λειτουργία αρκετά χρήσιμη αν θέλετε να ελέγξετε ξανά αν έχετε εισάγει σωστά μια εντολή.

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η επιλογή αθόρυβης λειτουργίας είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που μειώνει σημαντικά το θόρυβο που παράγει η μονάδα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές σε χώρους όπου τα επίπεδα ήχου πρέπει να παραμένουν χαμηλά, όπως υπνοδωμάτια ή γραφεία.

tesla info

3D AIRFLOW

Ανάλογα με το μοντέλο, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων θέσεων διασποράς αέρα, όπως blanket-style, shower-style, breeze κ.λπ.

OΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΣΙΔΩΝ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία οριζόντιας περιστροφής για να ρυθμίσετε την κατεύθυνση της ροής του αέρα, αν προτιμάτε ο αέρας από το κλιματιστικό να φυσάει προς τα πλάγια.

WI-FI

Η λειτουργία Wi-Fi σημαίνει ότι το κλιματιστικό Tesla μπορεί επίσης να ελέγχεται με κινητά τηλέφωνα ή άλλες έξυπνες συσκευές: μια επιλογή που προσθέτει στην καθηρινότητά σας ευκολία και άνεση!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ενεργειακή κλάση
A++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu)
24000
Τύπος ψυκτικού
R32
Επίπεδο θορύβου
40 dB
Ονομαστική απόδοση ψύξης (KW)
6.81
Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (KW)
6.87
SEER
6.1
SCOP
4
Ετήσια κατανάλωση - ψύξης (kWh/a)
390
Ετήσια κατανάλωση - θέρμανσης (kWh/a)
1680

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή