Κλιματιστικά Virtuoso - TT37AF-1232IAWUVTΚλιματιστικό Superstar!

Φρέσκος αέρας, ήπια ροή αέρα, έξυπνοι αισθητήρες και φίλτρο HEPA, είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που μπορείς να απολαύσεις επιλέγοντας το συγκεκριμένο μοντέλο Tesla!

Ενεργειακή κλάση A+++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu) 12000
Τύπος ψυκτικού R32
Επίπεδο θορύβου 32 dB

FRESH AIR

Αισθάνεσαι τον αέρα ξερό και αποπνικτικό όταν το κλιματιστικό σου λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα; Όχι πια, καθώς η νέα σχεδίαση αυτού του μοντέλου TESLA επιτρέπει την είσοδο αέρα από έξω έως και 30 m3/h!

ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Εάν ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτισμού ανιχνεύσει χαμηλότερη ένταση φωτισμού για λίγο, η οθόνη θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Σε περίπτωση χρήσης του τηλεχειριστηρίου ή δραστηριότητας εφαρμογών, η οθόνη θα ανάψει απαλά και θα ηχήσει. Όταν το κλιματιστικό ανιχνεύσει ότι το φως του περιβάλλοντος είναι δυνατό για κάποιο χρονικό διάστημα, θα βγει από αυτήν τη λειτουργία.

tesla info

HEPA FILTER

Το φίλτρο HEPA H11 αφαιρεί με επιτυχία σωματίδια PM 2.5, τη λεπτή σκόνη, τα μικρόβια και τη γύρη.

tesla info

ΕΞΥΠΝΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικές διαθέσιμες θέσεις διανομής αέρα, όπως blanket-style, shower-style, breeze κλπ.

WI-FI

Η λειτουργία Wi-Fi σου επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μία επιλογή που προσθέτει στην καθημερινότητα σου ευκολία και άνεση!

Εύκολος καθαρισμός

Αν θέλετε να καθαρίσετε τα φίλτρα, μπορείτε τώρα να το κάνετε σε μερικά απλά βήματα: αποσυναρμολογήστε εύκολα τον κλιματιστικό σας, αντικαταστήστε το φίλτρο HEPA και καθαρίστε το φίλτρο πλέγματος, και στη συνέχεια επανασυναρμολογήστε τη συσκευή σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ενεργειακή κλάση
A+++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu)
12000
Τύπος ψυκτικού
R32
Επίπεδο θορύβου
32 dB
Ονομαστική απόδοση ψύξης (KW)
3.63
Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (KW)
3.9
SEER
8.5
SCOP
4.6
Ετήσια κατανάλωση - ψύξης (kWh/a)
148
Ετήσια κατανάλωση - θέρμανσης (kWh/a)
822

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή