Κλιματιστικά Select - TT34EXKC-1232IAWΜε φίλτρο ιονισμού και σύνδεση στο Wi-Fi

Εύκολες ρυθμίσεις, φίλτρο ιονιστή και Wi-Fi λειτουργίες. Επίλεξε ανάμεσα σε μία ποικιλία μοντέλων AC της Tesla, σχεδιασμένα για να δημιουργούν μια απόλυτα άνετη ατμόσφαιρα.

Ενεργειακή κλάση A++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu) 12000
Τύπος ψυκτικού R32
Επίπεδο θορύβου 32 dB

I FEEL

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να παρακολουθεί τη θερμοκρασία στην τρέχουσα θέση του και να στέλνει σήμα στο κλιματιστικό, ώστε να μπορεί να βελτιστοποιήσει τη θερμοκρασία δωματίου για μέγιστη άνεση.

tesla info

Λειτουργία Turbo

Όταν το κλιματιστικό μπαίνει σε λειτουργία Turbo, μεγιστοποιεί την ικανότητα ψύξης ή θέρμανσης, κάνοντας το δωμάτιο πιο δροσερό ή ζεστό γρήγορα.

tesla info

Λειτουργία Anti-fungus

Το κλιματιστικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus μετά την ολοκλήρωση της ψύξης ή αφύγρανσης, προκειμένου να εμποδίσει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων ώστε να διατηρεί το περιβάλλον σου υγιές και ευχάριστο.

tesla info

Οριζόντια Περιστροφή

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία οριζόντιας περιστροφής για να ρυθμίσεις την κατεύθυνση της ροής του αέρα, εάν προτιμάς ο άερας του κλιματιστικού να φυσάει στο πλάι.

Wi-Fi

Η λειτουργία Wi-Fi σου επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μία επιλογή που προσθέτει στην καθημερινότητα σου ευκολία και άνεση!

tesla info

Έξυπνη απόψυξη

Εάν ο συμπυκνωτής παγώσει ενώ βρίσκεται σε λειτουργία θέρμανσης σε περιόδους χαμηλής εξωτερικής θερμοκρασίας, το κλιματιστικό θα ξεκινήσει την έξυπνη λειτουργία απόψυξης.

tesla info

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΙΛΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΙΟΝΙΣΤΗΣ

Ένα ορισμένο επίπεδο κορεσμού ιόντων κάνει τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς στον αέρα να πέφτουν στο έδαφος, μειώνοντας τις πιθανότητες να τους εισπνεύσουν οι άνθρωποι. Οι συσκευές με ιονιστή μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ενεργειακή κλάση
A++/A+++
Ονομαστική Απόδοση (Btu)
12000
Τύπος ψυκτικού
R32
Επίπεδο θορύβου
32 dB
Ονομαστική απόδοση ψύξης (KW)
3.4
Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (KW)
3.42
SEER
6.1
SCOP
4
Ετήσια κατανάλωση - ψύξης (kWh/a)
149
Ετήσια κατανάλωση - θέρμανσης (kWh/a)
700

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή