Επαγγελματικά κλιματιστικά - CSG-24HVR1 Φροντίζει τον αέρα κάθε γραφείου

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησής σας, τα επαγγελματικά κλιματιστικά Tesla θα τις καλύψουν. Κυκλοφορούν σε πολλά μοντέλα. Βρείτε το κατάλληλο!

Ενεργειακή κλάση A++/A+
Ονομαστική Απόδοση (Btu) 24000
Τύπος ψυκτικού R410a
Επίπεδο θορύβου 38 dB
tesla info

I FEEL

Μία έξυπνη μέθοδος διατήρησης της βέλτιστης θερμοκρασίας χώρου. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο επικοινωνεί με το κλιματιστικό και ρυθμίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας του.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SELF-CLEANING

Κατά τη διάρκεια της ψύξης, το συμπυκνωμένο νερό συλλέγει σκόνη από τα πτερύγια. Στη συνέχεια, το εσωτερικό της μονάδας στεγνώνει μέσω της λειτουργίας θέρμανσης και τέλος ο ανεμιστήρας απομακρύνει την όποια υγρασία, διατηρώντας τη μονάδα ξηρή και εμποδίζοντας την αναπαραγωγή βακτηριδίων.

tesla info

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SELF-DIAGNOSTIC

Το κλιματιστικό παρακολουθεί πιθανές μη φυσιολογικές λειτουργίες και εντοπίζει αυτόματα τα όποια ελαττωματικά μέρη εμφανίζοντας έναν κωδικό σφάλματος, καθιστώντας τη συντήρηση αποδοτική και οικονομική

ANTI-RUST CABINET

Γαλβανισμένο ατσάλι και έξι στρώματα αντισκωριακής επίστρωσης εξασφαλίζουν ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σου φαίνεται σαν καινούργια, ακόμη και μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο και τη βροχή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO

Η λειτουργία Turbo ενεργοποιεί την ταχεία ψύξη ή θέρμανση αυξάνοντας την ποσότητα και την ταχύτητα ροής αέρα ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΟΘΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

Η οθόνη εμφανίζεται διακριτικά πάνω στη μονάδα για την απόλυτη αρμονία με την αισθητική του χώρου σου.

tesla info

HIDDEN LED DISPLAY

The unit display is cleverly hidden within the panel, making it easy to access - but maintaining a stylish appearance that complements your choice of interior design!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ενεργειακή κλάση
A++/A+
Ονομαστική Απόδοση (Btu)
24000
Τύπος ψυκτικού
R410a
Επίπεδο θορύβου
38 dB
Ονομαστική απόδοση ψύξης (KW)
7
Ονομαστική απόδοση θέρμανσης (KW)
7.2
SEER
6.1
SCOP
4

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για προσφορές και νέα προϊόντα Tesla!

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή