Tesla.info | TV Serija 9

ВАШИТЕ ЖЕЛБИ ЗА НЕГО СЕ ЗАПОВЕД.

ГЛАСОВНА.

САМО КАЖЕТЕ МУ
ШТО ВИ СЕ ГЛЕДА

Кој филм сакате да го видите, која емисија да ја следите, која интернет страница да ја посетите, која апликација да ја вчитате? Само кажете, и тоа буквално - во микрофонот на далечинскиот управувач, зошто постојано да пишувате на тастатурата кога гласовното пребарување е многу поефикасно и полесно? Дополнително, на Tesla Google Android телевизор можете да направите речиси сè со што се забавувате на Андроид таблет или телефон, а тоа секако подразбира и играње игри, со интегрирана конзола и  се разбира, бесконечна листа на апликации од Google Play Store.

КОГА ТЕХНОЛОГИЈАТА
СОЗДАВА МАГИЈА

Деталната 4K резолуција и широкиот динамичен опсег се заслужни за супериорната слика, а хардверската моќ и брзиот одговор овозможуваат непречено функционирање на бараните апликации и одлични gaming перформанси. Гледањето, играњето и уживањето ви го олеснуваат интуитивниот интерфејс и лесниот пристап до Google Play Store, а интегрираниот sound bar со DTS & Dolby Digital сертификат ви дава вистинско кино доживување. И тоа не е сè бидејќи, со вградениот Chromecast, можете да гледате мултимедијални содржини од телефон или таблет, а без привремена "блокада" на овие уреди. Да, тоа е технологија која личи на магија, бидејќи Тесла Google Android TV навистина ги исполнува желбите.

ВО ТЕХНОДУХ

• Интегрирана конзола
• Voice Control iMagic remote control
• Хардверска моќ и ултра брз одговор
• Интуитивен интерфејс
• Лесен пристап до продавницата на Google Play
• Интегриран Soundbarsa DTS и Dolby Digital сертификат
• Лесно користење на сите апликации преку далечинскиот управувач
• Chromecast наместо вообичаениот Miracast
• UHD (4K) панел
• Единствено корисничко искуство

Google, Chromecast and Android TV are trademarks of Google LLC.

S905


43S905BUS

 • Дијагонала: 43” (109cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160 (Ultra HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Android TV 9

50S905BUS

 • Дијагонала: 50” (127cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160 (Ultra HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2/
 • Smart OS: Android TV 9

55S905BUS

 • Дијагонала: 55” (139cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160 (Ultra HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2/
 • Smart OS: Android TV 9

65S905BUS

 • Дијагонала: 65” (165cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160 (Ultra HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Android TV 9

S901


43S901SUS

 • Дијагонала: 43” (109cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160 (Ultra HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C
 • Smart OS: Google Android

49S901SUS

 • Дијагонала: 49” (124cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160 (Ultra HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C
 • Smart OS: Google Android

55S901SUS

 • Дијагонала: 55” (140cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160 (Ultra HD)
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C
 • Smart OS: Google Android