Tesla.info | TV Serija 6

ИДНИНАТА ВО ЖИВО

Што е иднината на телевизијата? Ultra HD екран, 4K резолуција (3840x2160), панели и напредна Smart технологија. Исклучителен квалитет на сликата дури и кај видео прикази кои се снимени  со постара технологија. Opera Smart оперативен систем со прединсталирани Youtube и Facebook апликации и вграден интернет пребарувач. Едноставно поврзување со мобилни уреди по пат на Wi-Fi врска. И како шлаг на колачот, сребрен премиум дизајн и достапна цена за најразноврсна забава која современите медиуми може да ви ја пружат.

ОД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ ДЕФИТИВНО
Е ИСТЕРАНА ДОСАДАТА

Покрај класичните функции, Tesla телевизорите од серија 6 ви овозможуваат да сурфате по интернет, гледате клипови на YouTube, бидете активни на социјалните мрежи, проверувате online продажни понуди, играте со помош на апликации вчитани од Opera TV Store, а покрај тоа и снимате омилени програми и се забавувате со содржини од домашниот компјутер и мобилните уреди. Едноставно е: доколку имате паметен телефон, тогаш може да претпоставите кои сè можности ви ги нудат паметните Tesla телевизори.

S605


32S605BHS

 • Дијагонала: 32” (81cm)
 • Резолуција на екран: 1366x768
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Android TV 9

40S605BFS

 • Дијагонала: 40” (101cm)
 • Резолуција на екран: 1920x1080
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Android TV 9

43S605BFS

 • Дијагонала: 43” (109cm)
 • Резолуција на екран: 1920x1080
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Android TV 9

T609


43T609SUS

 • Дијагонала: 43” (109cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Linux

49T609SUS

 • Дијагонала: 49” (124cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Linux

55T609SUS

 • Дијагонала: 55” (140cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Linux

T607


43T607SUS

 • Дијагонала: 43” (109cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Linux

49T607SUS

 • Дијагонала: 49” (124cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Linux

55T607SUS

 • Дијагонала: 55” (140cm)
 • Резолуција на екран: 3840x2160
 • Позадинско осветлување: Direct LED
 • Тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
 • Smart OS: Linux