Tesla.info | Televizori

СВЕТСКИ СТАНДАРДИ
УШТЕ ПОДОСТАПНИ

Тесла телевизорите се производ на една визија со која секој дом може да си обезбеди убав почеток со техника, без многу да инвестира. Всушност, глобалните стандарди никогаш не биле подостапни. Она што веднаш го приметувате е јасен контраст и живописни бои, особено во споредба со другите модели од истата категорија. Со квалитет, елегантен дизајн и 2-годишна гаранција кои овозможуваат гледање и на највозбудливи програми без стрес, Тесла телевизорите со причина ги освојуваат локалните и регионалните пазари.