Tesla.info | Tableti

СЛИКА ПОСКАПА ОД ЦЕНАТА

Играјте читајте и гледајте ги своите омилени клипови во живи бои и оштри детали на одлично осветлен IPS eкран, за најдобро визуелно доживување во својата ценовна категорија. Без оглед дали ја гледате омилената серија или сурфате на интернет екранот од 8” обезбедува одличен поглед и јасен живописен приказ.

ANDROID 8.1 OREO: ОПТИМИЗАЦИЈА КОЈА ОСЛОБОДУВА

Едноставно, Android 8.1 Oreo донесува подобри перфоманси на уредот ,што значи дека апликациите ќе работат побрзо , а управувањето со податоците поефикасно со повеќе интерна меморија, секојдневна безбедносна заштита и други поволности. Секоја карактеристика на Android 8.1 Oreo системот доаѓа до полн израз во Тесла таблетот 8.2 благодарение на оптималниот процесор и на работната меморија од 2GB.

КАДЕ СТЕ? НЕ Е ВАЖНО.

Патувате, чекате во некој ред или едноставно се забавувате дома? Добра оптимизација на уредот и батерија од 4.000 mAh обезбедува долга автономија и одлично поминато време каде и да се наоѓате. Со тоа и автоматско префрлање на Wi-Fi мрежата помеѓу 2,4 i 5 GHz ви овозможува стабилен интернет , непречена забава и повеќе акција.

ПРОДОЛЖЕТЕ ГО ДОБРОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ

16 GB складиран простор со опција за мемориска картичка зголемете го до 128 GB, за повеќе слики , видео клипови,музика,смеа, возбудувања и добро расположение секој ден.

 

ЧЕТИРИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ЗАБАВА

MediaTek MTK 8163 Quad-Core procesor, Mali T720 grafika, 2GB работна мемoрија и батерија од 4.000 mAh го олеснуваат играњето на игри и со заеднички сили гарантираат дека Tesla Tablet 8.2 нема да се умори пред вас.

 

GOOGLE ПОДРШКА?

ТЕСЛА Таблетот Л8.2 е носител на Google™ сертификатот ,што значи ќе имате потполна Google подршка и сите најдобри апликации на дофат на вашите раце.

icon

Техничка спецификација

icon

Корисничко упатство

icon

White Paper