Tesla.info | Tableti

ЈАСНА СЛИКА, ПРЕГЛЕДЕН ЕКРАН

Без оглед на тоа дали играте, гледате видео запис или сурфате на интернет, екранот од 8” Ви овозможува одличен преглед, а HD резолуцијата ви доловува богато визуелно доживување. Тесла Таблетот L8 обезбедува живи бои и остри детали, а на IPS екранот сликата останува јасна и целосна, дури и кога гледате под кос агол.

  • 8” IPS ЕКРАН

ANDROID 7.0 NOUGAT

Брзо префрлување помеѓу две апликации и доста лесна напоредна работа и преглед. Паметна батерија со економична контрола на потрошувачката. Сестрана персонализација, паметно заклучување, подобрена безбедност, брзо подигање на системот.... И тоа не е сѐ. 

  1. SPLIT SCREEN

БАТЕРИЈА КОЈА ОВОЗМОЖУВА

ДА БИДЕТЕ ВКЛУЧЕНИ

Одлична оптимизација и батерија од 3.600 mAh Ви обезбедува чувство на сигурност, за опуштена употреба и кога сте далеку од дома.

ИЗДРЖЛИВ, А ТЕНОК И ЛЕСЕН

Комплетно метално куќиште остава впечаток на далеку поскап таблет, а за неговата елеганција допринесува и неочекувано тенкиот профил. Зачудувачки лесен за носење и употреба, Тесла Таблетот L8.1 одлично е заштитен во издржливо метално тело.

  • FULL METAL CHASSIS

ФМ РАДИО ЗА СЛУШАЊЕ,

МИНИ HDMI ЗА ГЛЕДАЊЕ

Само ставете ги Вашите омилени слушалици и ФМ радиото Ви го отвара светот на музиката. Со помош на микро HDMI излезот, поврзете се и гледајте фотографии, филмови и видео клипови на ТВ екран.

icon

Tехнички спецификации

icon

Упатство за kористење