Tesla.info | Tableti

Секогаш во тек

Батерија од 5.000 mAh обезбедува висока автономија Тесла таблет М8.1 3Г, за опуштена и сестрана употреба и кога сте далеку од дома.Со долготрајна работа после едно полнење,овој уред со сигурност ве држи во тек каде и да се наоѓате.

Комплетно метално тело

Не само што е поиздржлив од таблет во иста ценовна категорија ,туку и изгеда како далеку поскап уред, благодарејќи на целосното метално куќиште кое обезбедува чувство на сигурност и удобно користење , а без жртување на функционалноста.

3Г, функционалност на телефон и Dual Sim можност

Брзата 3Г конекција е одличен начин да во движење праќате е-маил пораки и непречно да имате интернет каде и да се наоѓате. Со тоа ,Тесла таблетот М8.1 3Г можете да го користите и како телефон, а тука е dual sim опцијата кој ви озможува заштеда на пари при размена на мобилни податоци во странство.

Екран со скап поглед

Без оглед дали играте игри,гледате видео записи или сурфате по интернет, екранот од 8” нуди одличен поглед и преглед, а HD резолуцијата раскошно визулено доживување. Тесла Таблет М8.1 3Г емитира живи бои и остри детали,а на IPS екранот сликата останува јасна и сеопфатна,дури и кога гледате под кос агол.

icon

Tехнички спецификации

icon

Упатство за kористење