Tesla tablet L8 - Добра приказна од 8 инчи

ЕКРАН СО СКАП ПОГЛЕД

Без разлика дали играте, гледате видео записи или сурфате на интернет, екранот од 8” нуди одличен поглед и преглед, а HD резолуцијата раскошно визуелно доживување. Tesla Таблетот L8 испорачува живи бои и остри детали, а на IPS екранот сликата останува јасна и целосна, дури и кога ја гледате под многу кос агол.

ЦВРСТО КУЌИШТЕ,
СОФИСТИЦИРАНА КАМЕРА

Металното куќиште обезбедува отпорност и остава впечаток на далеку поскап таблет, а предната камера од 2 Mpix остава добар впечаток за сопственикот на уредот, особено за време на видео повици.

БАТЕРИЈА КОЈА ВЕ ДРЖИ ВКЛУЧЕНИ

Батеријата од 4.000 mAh обезбедува долготрајна автономија и чувство на сигурност за релаксирано користење кога сте далеку од дома.

  1. Батеријата од 4.000 mAh

СО СИТЕ НА ЛИНИЈА.
САМО СО ЦЕНАТА – ПОД ЛИНИЈА.

Според односот на цена и квалитет овој уред може со сите да „излезе на линија”. И само со цената – под линија.

icon

Tехнички спецификации

icon

Упатство за kористење