Tesla Tablet - L7 Quad Lite - ДОСТАПЕН И КОРИСЕН

СÈ Е ПОБРЗО И ПОЛЕСНО

Intel® Bay Trail-CR Z3735F четиријадрениот процесор со леснотија ги надминува и најголемите искушенија. Со побрз одзив од другите, глатко сурфање по web-от и лесната симултана работа со повеќе апликации, Tesla Таблетот L7 Quad Lite е многу повеќе од корисен уред – по далеку поповолна цена.

  • Quad core  |
  • 3D graphics  |
  • HD video

ПЕРФОРМАНСИ И КВАЛИТЕТ НА ВИСОКО НИВО
СО ЦЕНА НА НИСКО НИВО

Благодарејќи на врвната Intel® технологија, Android 4.4.4 KitKat платформата и намалените трошоци на производство, овој брз, сестран, оптимизиран и атрактивно дизајниран таблет може да застане рамо до рамо со сите во својата класа. Само цената е пониска.

НАПРЕДНИ ПЕРФОРМАНСИ

Совршена оптимизација на користење на работната меморија обезбедува глатка работа со повеќе програми во исто време, лесно префрлање од една апликација во друга, брз одзив на допирот на екранот, едноставност на користење и интуитивно опкружување за корисникот.

  • Тенко и лесно куќиште за комфорно користење

icon

Тeхнички спецификации

icon

Упатство за корисници