Tesla tablet L7 3G - Неколку празни места позади него

СЕНЗАЦИОНАЛНО НИСКА ЦЕНА

Благодарејќи на исклучителната оптимизација и заштедите во процесот на производство, Tesla Таблетот L7 3G претставува сензација во поглед на цената. Бидејќи, иако тој изгледа како скап уред, работи како скап уред – Tesla Таблетот L7 3G и навистина е скап уред, но по значително пониска цена.

  •  без конкуренција во својата класа.

САКАТЕ ПОВЕЌЕ?

На пример, голем број на корисни функции како што се Screen pinning и Battery Saver, попрактични Wi-Fi и Bluetooth контроли, атрактивни анимации и ефекти на интерфејсот, уште побрз одзив, поживи бои, пореално осветлување, подобар преглед на нотификациите, поефикасна заштита на приватноста, подобра интернет конекција, напреднати аудио и видео можности, заклучување на уредот во случај на кражба ... и тоа не е сè.

  • WiFi  |
  • Bluetooth  |
  • 3G веза

ДВОЕН SIM ВО ЕДИНСТВЕН УРЕД

Tesla Таблетот L7 3G е единствен по однос на перформансите, функционалноста и цената, а разноврсен по можните употреби. Тука значително допринесува и dual SIM опцијата која овозможува користење на услугите на локалните провајдери, а и дополнителна заштеда на пари при користење на мобилни податоци надвор од државата.tvu.

  • ДВОЕН SIM ВО ЕДИНСТВЕН УРЕД

icon

Технички спецификации

icon

Упатство за корисници