Tesla.info | Tableti

ШТО СЕ’ ПОДДРЖУВА УЧЕЊЕТО И ЗАБАВАТА

MediaTek MT8163 процесор со четири јадра обезбедува брзо пребарување на интернет и непрекината работа, а IPS екран обезбедува леснo читање и гледање на видео содржините. Покрај тоа, напредниот Bluetooth BT4.1 овозможува брза и енергетски економична размена на информации со други таблети, телефони, компјутери, принтери и фото апарати, а постојат и две камери од 2MP за фотографирање или.....младите најдобро знаат за што.

ANDROID 7.0 NOUGAT
ОВОЗМОЖУВА РАЗЛИКА

Брзо префрлување помеѓу две апликации и доста лесна напоредна работа и преглед. Паметна батерија со економочна контрола на потрошувачка. Сестрана персонализација, паметно заклучување, „Data Saver“ за рационална потрошувачка на податоци, подобрена безбедност, брзо подигање на системот.... Android 7.0 Nougat овозможува огромна разлика помеѓу вашиот прв таблет и – првиот таблет кој работи складно.

ЕДНАТА РАКА СЕКОГАШ СЛОБОДНА:
ТОА ПОМАГА КАЈ СЕЛФИ

Компактен, лесен и едноставен за употреба, Тесла таблетот L7.1 совршено лежи на дланка, па и во џеб, а погоден е и за фотографирање селфи и носење надвор од дома.

СО СИТЕ НА ЛИНИЈА.
САМО СО ЦЕНАТА – ПОД ЛИНИЈАТА.

Овој добро отпимизиран и корисен таблет, со сите од својата ценовна категорија може да “излезе на линија”. Само со цената е – под линијата, а во однос на цена и квалитет, тешко да има конкуренција во својата класа.